SKJØNNHETSTIPS : FRK BEAUTY

//deler av innlegget er sponset i samarbeid med FRK BEAUTY

Hei !

Idag har jeg hatt en herlig dag. Leverte barn på skole og i barnehage, litt kaffe i bilen og rett til en fersk salong som har kommet i Porsgrunn sentrum ( på Bratsberg brygge) som heter FRK BEAUTY. Salongen tilbyr makeup, styling, vippeextensions, brynsforming, manikyr, voksing, kurs , pedikyr med mer. I tillegg har de også en sykepleier som kommer innom som tilbyr botox og fillere.

FullSizeRender (6)

Det er alltid behagelig å komme til FRK BEAUTY, for der er det hyggelig, rolig, rent og pent. Du får en følelse av behag, renhet og velvære.

IMG_1634

Trendy møblert , stilrent og delikat. Jeg elsker å være i salongen der.

FullSizeRender (7)

Ikke bare er det salongen i seg selv som gir en følelse av behag og velvære, men Fitore som driver salongen der er alltid i godt humør, og tar deg i mot med åpne armer. Dette er en perfeksjonist uten like, og hun har sans for kvalitet fremfor kvantitet. Når jeg er hos henne, føler jeg at jeg er i trygge hender. Noe som er viktig når du først skal «pynte på deg selv».

FullSizeRender (3)

Idag tok jeg to ulike behandlinger. Nemlig manikyr (fransk manikyr med shellac), og volumvippeextension.

FullSizeRender (5)

Neglene mine er så lekre. Det er mine egne negler med shellac i fransk manikyr. Jeg synes det ser naturlig og delikat ut. I tillegg har jeg satt på volumvipper, som dere ser på bildet over. De er så ufattelig lekre. Jeg synes vippene gir et åpent og mykt blikk, litt annerledes enn fra når du bruker mascara. I tillegg er det deilig å stå opp om morgenen og føle deg like fresh som når du la deg.

I LOVE IT.

Fitore avslutter alltid en vippeextensionbehandling med nano mist forstøving, som er en behandling som dusjer vippene i 5 sekunder på hvert øye. Den gjør slik at limet herder raskere, og at gasser fra lim forkortes med mange timer. Det betyr også at du kan få vann på vippene fra samme dag du har satt dem på. Vippene holder seg også fine lenger.

Etter vippeextensions er det vanlig med påfyll mellom 4 – 6 uker. Så de holder seg med andre ord lenge.

Du kan følge FRK BEAUTY på instagram: @frkbeauty. Du finner dem HER på Facebook. Så har de en nettside du kan ta en titt på HER. 

One Comment:

  1. Annette svalebjørg

    Fitore er kjempe flink ? Jeg har kjent Fitore siden ho var en liten jente ? Siden de kom til flykningsmotaket her på Årnes ? Ho har gått på skole med min eldste datter ? Fitore er super flink ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge