SKATTEJAKT

Heihei! 

Da er vi hjemme etter en fin tur i Lårdal hos Svigers. Vi gikk på en deilig skitur på fredag, med solskinn, bål, kvikklunsj og pølser. Det var rett og slett fantastisk. Barna elsket det også, tiltross for at det ble kanskje litt i det lengste laget for Vesla. Men vi fikk motivert henne med oss.

På påskeaften var vi på påskeeggjakt, og Vesla jublet når hun så at påskeharen hadde kommet med et skattekart. Skattejakt er noe av det mest spennende man kan gjøre, og det er faktisk slik at hun leker skattejakt nesten hver dag. Jeg husker jo selv hvor spennende det var når jeg var barn. Det er noe med den spenningen av å ikke vite hva man leter etter eller hvor det er.

IMG_4719   IMG_4722IMG_4729   IMG_4739Skattejakten var en suksess, tiltross for at Lillebror ikke hang med hele tiden. Han havnet litt her og der, og datt litt ut. Han er nok noe liten enda, men når han så eggene var det kjeeeempe gøy. Det ikke Lillebror skjønte var at han kunne åpne påskeegget, så han kastet det riktignok fra seg. Men så åpnet det seg, og da var det moro,moro og høy jubel.

Vi kom hjem igjen fra Svigers på lørdagsettermiddag, så igår brukte vi store deler av dagen til å rydde og ordne i hagen. Jeg er lei av å ikke ha en ekte hage. Vi har hatt problemer med vann og leire, så det har vært mye jobb å få den fin. Men nå ser det ut som vannet tørker opp, og gresset endelig har begynt å gro. Og hagen, den blir jo så stor og fin. En stor oase bak huset. Jeg kjenner jeg får sommerfugler i magen av å tenke på hvor bra det blir. Jeg skal ta noen bilder, så kan dere få sett.

Ellers oppdaterer jeg jo støtt og stadig på instagram da, jeg kaller meg @divamammano . Så se gjerne etter meg der.

Ha en fin mandag !

One Comment:

  1. testtest test test

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge