SISTE BARNEHAGEAVSLUTNING

Før vi reiste til Thailand var det avslutning i barnehagen. Så mange tanker og følelser rundt akkurat det. Det var Vesla sin aller siste avslutning i barnehagen, for nå skal hun jo videre på skolen. Ekstremt rart å tenke på.

Jeg tenker så mye rundt det. Hvordan blir det når hun skal ta bussen til skolen ? Hvordan blir det for henne å gå hver dag på skolen ? Lekser, vil det gå fint ? Å lære nye ting, kommer det til å gå bra ? Kommer miljøet i klassen til å være bra ? En typisk hønemors følelser og tanker. DSC00541

 

Dette var også Lillebrors første og siste sommeravslutning i denne barnehagen. En ny epoke for han også, i en annen barnehage. Vi bytter barnehage, til den som er her i bygda. En liten og koselig barnehage. Men det dukker jo selvfølgelig opp tanker i forhold til det også. Vi var veldig fornøyde med den barnehagen han nå har gått i, men grunnen til vi byttet har med det praktiske å gjøre. Det er kjekt å ha barna samlet her oppe i bygda, og da vil jo Lillebror også gå i barnehagen med barn han kommer til å gå på skole med.

DSC00561

 

Sommeravslutningen i barnehagen var bare så utrolig fin. Med koselig, glad stemning og fin musikk. Det aller siste som ble gjort før barna skulle reise, var å kaste førskolebarna over gjerdet. En tradisjon som blir gjort hvert år. Den røde løperen kom på plass, og førskolebarna stod i kø for å bli kastet over gjerdet.

Mannen stod klar for å ta imot Vesla, og så var det «champagne» på den andre siden av gjerdet som de fikk. En utrolig fin feiring, og jeg kjente bare klumpen i halsen vokse. Så utrolig rart! Nå er det så virkelig.DSC00609Fra å ha to barnehagebarn har vi nå et skolebarn og et barnehagebarn. Det er så vemodig å tenke på at Vesla har blitt så fort stor. Hun skal lære seg mange nye ting, bli enda mer selvstendig og bli mer «voksen». Så må vi støtte henne så godt vi kan, og jeg håper skolestarten går som smurt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge