Shopping & kos

Hei dere ! 

Her er det fortsatt sykdom i huset. Lillebror har virkelig fått det denne gangen. Med feber og massevis av vonde blemmer inni munnen. Har virkelig vondt av han. Jeg og Vesla bestemte oss for å ta en liten tur ut av huset, mens Mannen ble igjen og Lillebror lå og sov.

Var litt godt å endelig komme seg litt ut av huset, og lufte seg litt. Har vært så mye sammen med Lillebror, som er helt utslått stakkars. Vi reiste en tur på G-sport, i og med at det er et stort salg der. IMG_1716

Det ble gått til innkjøp av Bergans jakker til barna, og Timberland goretexsko. Kjøpte Bergans fleecejakke til Vesla, softshell til Lillebror. Man merker godt på jakkene at det er kvalitet. Vesla ble så forelsket i de lilla og rosa joggeskoene, at vi måtte ta med de på innkjøpet. 99,- for noen joggesko er ikke så aller verst.

IMG_1722

Når vi kom hjem, lagde jeg en stor posjon med kyllingsalat. Det er så godt og så enkelt synes jeg. Mannen har egentlig ikke vært noen stor fan av salater, men idag var også han fornøyd med måltidet. Passet på å ha endel fullkornsmakaroni i, og hvitløksbaguetter vedsiden av, slik at mannen følte det mettet nok. Så da ble han også fornøyd idag. IMG_1728

Det er så koselig på lørdagskvelder. Nå som det faktisk er litt mørkt ute, når det er barnetvtid, kan jeg tenne massevis av lys inne. Rydde litt leker, og finne frem snacks og lørdagskos.

IMG_1730

Og jeg har allerede kost meg med magert popcorn, og blåbær fra Lårdal med mager vaniljekesam. Så man kan jo faktisk kose seg, selv når man skal gå ned i vekt.

Ikveld har vi ikke lagt noen store planer. Vi kommer nok til å bruke endel tid på å kose og trøste Lillebror. Så håper vi på at han blir raskt bedre.

Kos dere masse ikveld ! 

7 Comments:

 1. Uff, ikke bare med sykdom hos disse små. Her herjer det også. Hosten til vesla er blitt verre, så håper den ikke går over i tørrhoste etterhvert. Ikke bare å begynne i barnehagen:/

  Ha en fortsatt fin helg og kveld:)

 2. Jeg syns du har det så koselig hjemme .)
  Ønsker deg og dine en fortsatt god helg 🙂

  KLem!

 3. Så flink du er til å holde deg til sunt kosthold. Det er jaggu ikke bare bare! Her i huset er også jeg glad i salat, mens mannen synte det kan bli for lite mat. Men heldigvis har han begynt å strekke seg litt mer til det nå!:)

  Så mange gode kupp du har gjort idag. Det er alltid moro!

  Ha en flott helg videre 🙂

 4. Huff, håper at lillebror blir bedre fort og at Vesla slipper unna 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge