SHE DESIGNED A LIFE SHE LOVED

Hei dere ! 

Jeg lever litt i min egen boble om dagen. Jeg har mange tanker, mye å gjøre og mye å håndtere i hodet mitt. Heldigvis kommer det seg. Det handler vel litt om at livet vårt er snudd opp ned, til det bedre såklart. Og for en sensitiv hjerne som jeg har, så kan det bli litt mye. Jeg er veldig lykkelig, det skal sies.

Idag tok Lillebror seg fri fra barnehagen, og vi reiste på kjøretur og kafè. Møtte noen , skravlet, koste oss og gikk en tur i Porsgrunn sentrum. Kaldt, men utrolig koselig! Siden vi reiser til Gøteborg med Forever om litt, så vil jeg veldig gjerne tilbringe så mye tid jeg kan med barna. Vi skal trossalt være borte i noen dager, og for oss er det veldig uvant. Vi har vel vært borte fra barna maksimum 2 døgn, og denne gangen blir det flere enn det. Både meg og mannen har godt av det, altså å få litt tid sammen uten barn, og barna kommer til å storkose seg med besteforeldrene sine.

DSC02034

 

Jeg har forøvrig kjøpt meg ny iphone, iphone 6. Den er så lekker! I gull, og jeg bare elsker at skjermen er såpass stor som den er. Ikke for stor eller for liten. Passe stor som jobbverktøy. Jeg er superfornøyd!

Nå får jeg jobbe litt. Jeg har funnet frem mine tykke tøfler, deilige pledd, varmepose og ikke minst en kopp te. Det er deilig å kunne jobbe på den måten, sier bare jeg!

Ha en fin ettermiddag dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge