Selvstendig liten kar

Hei på dere !

Igår rakk jeg så mye, at jeg følte meg som superwoman. Det er rart med det, men når man har mye å gjøre, og rekker så masse i løpet av en dag, så blir man nesten helt giret og beruset av det. Så når man da endelig setter seg ned, så kjenner man bare at man er totalt utslitt. Jeg rakk jo til og med en treningstime etter barnas leggetid, men så skal det sies at jeg idag har beina godt plantet på jorden igjen.

Fikk meg et lite slag i ansiktet, for var en tur hos legen. Ting kunne vært bedre, men ting kunne også vært verre. Så jeg fortsetter med det jeg holder på med. Styrke kropp og psyke via en sunn og bra livsstil. Jeg gir ikke opp så lett, og jeg har den innstillingen om at jo sterkere jeg er fysisk og psykisk, jo vanskeligere vil det bli å kjempe mot meg.

Uansett, så ville jeg vise dere noen bilder av verdens mest selvstendige ettåring. Han virker av og til som om han er en 60 år gammel mann. Han er et stabeist uten like, og skal klare alt selv.

Maten skal han helst klare å spise selv, og det er jo greit siden han er over 1 år. Men det er jo kjekt å treffe munnen til tider også da.

lillebrorspiseselv

Som dere ser, så er det ikke så lett å treffe munnen. Her går skjeen sånn litt i vilden sky, men øvelse gjør mester.lillebrorspise2

 

Prøving og feiling hører med, men Lillebror klarer å spise selv med litt tålmodighet. Både fra han selv og mamma’n. Det er kjempe gøy å spise selv, stå ved vasken å pusse tennene selv, hugge ved med pappa, utforske verden helt alene, klatre på alt man ser helt alene og generelt være en selvstendig liten mann.

Lillebror er en energirik og aktiv kar, og han finner på mye rart. Vi kan flire mye av / med han, for han elsker å showe, og å vise seg frem. Absolutt en søt liten kar det der. Hihi!

Ellers sover Lillebror nå, og jeg er ganske sliten. Tenkte å sette meg ned, og se på en episode av Gossip Girl. Har kun to episoder igjen, så har jeg sett alle episodene ferdig. Kommer til å savne den overfladiske, dramaverdenen. Da får jeg bare finne noe annet å se på.

Håper dere får en fin fredag, men dere hører nok fra meg senere.

 

6 Comments:

 1. En lærer så lenge en lever,og du må bare ikke se på når han spiser..Her er det fram med vaskebøtta etter
  at Anneli har spist hi hi!!Dumt at formen ikke er på topp,får håper det ikke var sååå ille…God
  bedring snuppa!!Kos deg med film…

  Klem fra nr 18

 2. Så fin liten fyr 🙂 kjempeskjønn..
  MÅ bare si at jeg er innom bloggen din til stadighet, er bare så alt for alt for dårlig på å kommentere!
  Skal prøve å skjerpe meg heretter!:)

  Ønsker deg og dine en riktig god helg!;D
  klem!

 3. For en skjønning du har har (eller, to skjønninger har du jo faktisk!). Det er artig å se på når disse små blir selvstendig. Det er bare bra at han vil spise selv. Har jobbet i barnehage, og det er litt frustrerende når barn på halvannet år må bli matet…grising hører jo med. Bare å vaske vekk liksom 🙂

  Håper formen holder seg såpass at du kan fortsette med treningen. Jeg har vært slapp de siste 2 ukene, men har jo vært i Tyrkia i 1 uke da 🙂 Og nå er ikke formen helt på topp (aircondition-syken eller noe). Men satser på å komme igang på mandag 🙂 Gleder meg, og er skikkelig rastløs etter å komme meg på trening. Men det er jo ikke godt å trene med hodepine, hosting og vond hals.

  Kose deg med serie, og hos dine foreldre seinere. Kjekt å komme til duk og dekket bord 🙂
  God helg til deg og dine.
  Klem fra Christine

 4. Nåmmin,for en flink liten tass du har da 😉 Hihi,herlig!!
  Huff,dumt med «dårlige» nyheter,håper det ikke er for ille.
  Du har en vanvittig god holdning,stå på,du er tøff 🙂

 5. For en liten tass….så søt!!
  Jeg sydde noe smekker, kanskje det passe fint til minste mann i denne tiden.
  http://vivtra.blogspot.no/2013/05/barnesmekke.html
  Tar gjerne en titt på bloggen min der sydd jeg også masse fine prinsesse kjoler til små jenter. Har nå forresten en liten konkurranse på bloggen min.
  http://vivtra.blogspot.no/2013/07/konkurranse.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge