Sekskantet lekestue til Vesla

Hei dere ! 

Tenk, nå er Gubben igang med å bygge lekestue til Vesla ( og selvfølgelig Lillebror ). 
Det blir kjempe fint, og blir noe utenom det vanlige. Nemlig en sekskantet lekestue. Den er ikke kjøpt noe sted. Her bygges den fra bunnen av. Så det her vil bli noe ordentlig og solid som kommer til å vare i flere år.
Her sitter Vesla på det kommende loftet hennes og er veldig stolt og fornøyd. Det er ikke rart. Jeg husker selv hvor mye jeg ønsket meg en lekestue som barn. Nå blir endelig drømmen min oppfylt i en alder av snart 27. Jeg får leve drømmen min igjennom Vesla. Hihi! 
Jeg har allerede mange interiørplaner for dette lille mini-huset. Blant annet hvitt gulv og pastellrosa vegger. Mulig noen vegger blir pastellblå også. Vi får se hva vi har liggende. 
Vesla har et trekjøkken i huset, som skal bli flyttet ut i lekestuen. Så skal Gubben bygge en liten sittebenk og bord . Det skal bli koselige sukkersøte stoffer med prikker på og vimpel som passer til. 
En liten trapp opp til loftet blir det også. Det her blir en drøm for barna å leke i. 
Vesla skal få blomsterkasser også, så får vi se om hun blir flink til å vanne blomstene sine. En fin måte å lære hvordan man skal holde liv i slikt. 
Ser det ikke bra ut ? 

18 Comments:

 1. Wow, den var jo bare så flott 😀 gleder meg til å se når den er ferdig 😀 kan jeg spørre hvor dere har kjøpt den? likte den kjempegodt, å kunne tenkt meg slik til mine søte små 😀

 2. Åh,fantastisk! Jeg å vil haaaa lekestue 😉
  Skulle funnet meg en snekker ja *fnis*
  Gleder meg til å se mer.

 3. Så utrolig fin! Skjønner at det er ei som er stolt 🙂

 4. Heldige Vesla di som får så flott lekestue!! :o) En vakker dag når vi får større plass ønsker jeg meg noe slikt til våre barn også! ;o)

 5. Ååå.. Så herlig.. Du kan ikke sende han handymannen din ned til oss en tur også ? :-p

 6. Så fint!
  Lekehus ønsket jeg meg som lita jeg også, så kanskje jeg får ordne det til mine jenter når uteområdet blir litt større 🙂 Gleder meg til å se fortsettelsen

 7. Dette ser jo fantastisk ut. 🙂 For en neve-nyttig kar du har altså.
  Og heldige ungene, ingenting er vel bedre en hage med lekestue 🙂

 8. OJ! Alle jenters drøm (også voksne jenter!)
  Det ser helt fantastisk ut 🙂

 9. Dette blir helt fantastisk =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge