SÅ STÅR JEG HER DA

Så står jeg her da..

Cirka 1 år og snart 3 måneder etter jeg startet opp som forhandler, og selvstendig næringsdrivende. Jeg har opplevd mye på denne tiden. Ekstremt mye. Jeg har mange tanker og følelser i dette hodet og i kroppen, og heldigvis har jeg et fantastisk nettverk rundt meg som jeg kan dele det med.

Jeg glemmer aldri de tankene jeg satt med i februar i fjor. Så langt nede i kjelleren som jeg var. Jeg så mørkt på fremtiden. Utsiktene var 13000,- i måneden, og vi så for oss å selge huset. Tenk at jeg fikk denne muligheten lagt fremfor meg, og jeg var heldigvis smart nok til å ta den. Greit, jeg var skeptisk. Men når man ikke har noe å tape da ?

Noen blir kanskje lei denne solskinnshistorien, men jeg blir aldri lei av å fortelle den eller å skrive om den. Det kunne jeg gjort tusen ganger i løpet av en dag, og likevel gjort det med stor entusiasme. Det handler om at jeg ikke hadde noen verdens ting. Et dårlig selvbilde, en selvtillit på 0 på en skala fra 1 til 10, og en økonomisk fremtid som var så dårlig at jeg hadde lyst til å kaste opp.

Tenk mannen jobbet mye overtid, og sa ja til alt ekstra han kunne få, rett og slett for at vi skulle ha råd til det vi hadde behov for, pluss det lille ekstra vi ønsket å unne oss som for eksempel en ferie. Han har virkelig stått på for oss.

Jeg har hele veien gått med en klump i magen, fordi jeg ikke følte jeg kunne gi tilbake. At han måtte streve, fordi jeg var syk ? Så urettferdig! At han var så uheldig å finne seg en syk kone ? Stakkars mann, har jeg tenkt. Så jeg har alltid tenkt at en eller annen gang må jeg få gitt tilbake, slik at han slipper å måtte streve og jobbe så mye som han har gjort for oss.

Så nevnte jeg Forever, mulighetene, og hva dette var for noe. Mer skeptisk mann skulle man lete lenge etter. Han kalte det et luftslott, han pustet tungt ut , og så for seg mye rart. Jeg visste at risikoen var 0 for at noe annet kunne gå galt, enn at jeg ikke solgte eller gjorde det bra. Så når man ikke har noen verdens ting å tape, ser jeg heller ikke problemet med å prøve. Likevel er jeg veldig sånn at jeg må motbevise folk, og den kvelden jeg satt i sengen ( før leggetid), og diskuterte dette med min mann, tenkte jeg med meg selv at jeg skulle vise han på alle mulige måter at han tok feil.

Tror dere jeg klarte det ? 

Jepp! Så til de grader. Når han så bonusene vokste seg større, og salget var enormt som det var, ble han paff. Og jeg lo inni meg. Det samme med bilbonusen. Jeg ønsket meg så sterkt en ny bil, rett og slett fordi jeg er opptatt av biler, takket være en pappa som har oppdratt meg rett. Så da var det bare å fokusere og jobbe målrettet mot bilbonus. Nå har jeg opparbeidet meg på nivå 2 , så det betyr enda mer penger til bil. Noe som virkelig er en drøm i oppfyllelse for oss. Gjett om vi er knallfornøyde med vår hvite , herlige bil da ? Som forøvrig blir nedbetalt av Forever.

DSC02527

Idag kan jeg endelig gi tilbake til mannen min. ENDELIG kan jeg også bidra til økonomien, og ikke minst bidra til at vi får en frihet vi kun har drømt om. Jeg har gått med dårlig samvittighet og vonde tanker, men endelig får jeg også følelsen av å mestre noe jeg også. Vårt flotte hus, som mannen har bygd for hånd slapp å legges ut for salg, han trenger ikke si ja til alt ekstra, igrunn så har vi hele familien en helt annen frihet og mer valgfrihet enn vi noen gang har hatt.

Så igjen, nå er det 1 år og 3 måneder siden jeg startet i denne businessen. Ingenting har kommet gratis, men jeg har bare hatt en sterk vilje om å klare dette, og det har jeg fortsatt. Ikke har jeg utdannelse innenfor bransjen, og ikke har jeg så mye erfaring innenfor salg. Jeg har bare hatt et ønske om å ville, og jeg har bare vært forelsket i produktene. Mer enn det trengs ikke. Idag har jeg vært hos min sponsor og feiret min beste måned ever, som var mai. Rekordbra måned, med ekstremt mange i teamet som nådde sine mål. Jeg er på vei mot et annet stort mål, og det er ikke langt unna nå. Det går bare fremover, og oppover. Jeg skal også sørge for at det fortsetter slik , sammen med verdens beste kollegaer og et team som viser at det mange tror er umulig er mulig.

Så vil du også vite litt mer om dette ? Ikke nøl med å legge igjen epostadressen din i kommentarfeltet. 

 

13 Comments:

 1. Hei!
  Så moro å lese om at du har lykkast så bra eg har nettopp starta som forhandlar og har veldig lyst å få til dette. Eg har ein liten stillingsvernet i den jobben eg har, så min sambuar jobbar ekstra kvar gang han får muligheten Vil som deg gjerne gi tilbake til han.

 2. Jeg vil gjerne vite mer om det!

 3. Må bare høre hva dette går ut på..

 4. Hei, vil gjerne vite litt mer om dette her 🙂

 5. Hei! Hvordan/hvor tar man kontakt for en sånn «kickstart» pakke som Frumaela kjøpte? Er det en «slankestart» pakke, eller hvordan fungerer det?:)

 6. Dette hørtes utrolig spennende ut, jeg vin gjerne høre mer om det 🙂

  Tinarossevatn@outlook.com

 7. Hei. Vil gjerne vite litt mer 🙂 Judy@live.no

 8. Inger-Marie Kristiansen

  Jeg har akkurat begynt som forhandler for Forever Living og tenkte det samme som deg: Det koster ingenting å prøve og får jeg ikke solgt noe så har jeg isåfall prøvd. Men jeg har fått min første kunde og er godt i gang! Ble virkelig inspirert av historien din, og bare vent å se: Jeg skal også klare det! 😀

 9. For en inspirerende historie du har med Forever Living! Jeg har selv startet opp nettopp, min første pakke ankommer postkontoret i morgen og jeg har fått min første bestilling på ca 400,-.Jeg må så klart ha flere bestillinger før jeg sender inn og jeg jobber hardt for å få dt til, men tar veldig gjerne imot tips fra deg – du har jo klart det så innmari bra! 😀

 10. Dæven dere må ha ett syykt forbruk vist du syns 13000kr e lite…ej tener 9000 å me klare oss helt fint…

 11. Utrolig imponerende! Gjett hvem som angrer på at hun ikke registrerte seg under deg ifjor da jeg ble forhandler. Stå på videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge