Så har julen kommet til Villa Tryllestøv

Hei dere ! 

Føler jeg ikke klarer å henge helt med om dagen. Har en Lillebror som ikke er helt seg selv om dagen. Sykdom har vi hatt, og nå er han veldig forkjøla. Virker også som noe mer plager han, for han verken spiser eller sover noe særlig. Veldig fortvilende! Derfor går egentlig mye energi til han. Barna først, alltid. 
Uansett, så har vi klart å pynte litt til jul mellom slagene. 
Vesla har fått opp årets julekalender. Og som dere ser, så skiller nummer 24 seg ut. Rett og slett fordi vi ikke hadde mer rødt pakkebånd. Den skal jo uansett skille seg ut, igrunn gjorde det ikke så mye.
Den flotte julepynten meg og Vesla lagde for litt siden, har nå kommet opp på bjørkekvister. 
Vasen er superskjønn, og er fra Solstrand Interiør. Jeg var så heldig å vinne den hos Kirsti/Kayso for en tid tilbake. 
GreenGate juleserviset er funnet frem, og pryder tallerkenhyllen. 
Dessuten er årets pepperkakebakst i boks. Det var enda godt. Vesla er superstolt og superfornøyd skal jeg si dere. Jeg må jo være ærlig å si at jeg også synes det er godt å være ferdig med akkurat det. Jeg synes pepperkaker er utrolig mye jobb. Baking av deig, stikke dem ut, steke dem og pynte dem. Puuuh, kan tro jeg ble temmelig svett etter å ha holdt på med de pepperkakene en halv dag. Men det var verdt det, for jeg og Vesla hadde en veldig koselig dag. 
Huset blir mer og mer julete nå, og jeg skal selvfølgelig vise dere litt bilder etterhvert. 
Nå tar jeg meg en fortjent pause fra pcen, for jeg er temmelig tømt i hodet. Jeg har laget meg en god kyllingsalat, og et stort glass, iskaldt vann som jeg skal kose meg med. Før hodet finner puten, og jeg forhåpentligvis får sove litt mer enn jeg gjorde i natt. Sssnooork!

Ha en fin kveld dere ! 

7 Comments:

 1. Koselig julestemning,og flink mamma:)
  Kos deg med salat og vann,og satser på
  en god natt søvn for dere alle i villa
  tryllestøv:)

  Klem på klem -L-

 2. Så koselig!
  Vi har kjøpt ferdig pepperkakedeig de siste årene og kan anbefale disse! I år kjøpte vi Berthas pepperkakedeig (prix) og disse var gode på smak også! Lettvint og passe mengde synes jeg da 🙂 Veldig koselig aktivitet med barna

  Ha en fin kveld

 3. Så flink du er 🙂 Ha en fin kveld. KLEM!

 4. Flink du er, her herjer også forkjølelsen så til de grader på ungene. I tillegg har storebror fått et skikkelig utbrudd av atopisk og lett forstoppelse. Jadda, vinteren er ikke god for han.

  Vi har kjøpt ferdig deig og det er deilig, også har jeg kjøpt noen DIGRE pepperkakeformer i tillegg til de vanlige. Så går det litt fortere, haha.

 5. Så fin vasen var og kjempestilig pyntet! Åh, hadde vært drømmen med den røde greengate serien til jul <3 aah, men jeg får nøye meg med å ha dora white tror jeg 😛 hehe... Neeesten ferdig med første julepyntfinish her i hus jeg .. synes det var vanskelig i år! 😛 Blir liksom ikke heeelt perfekt slik jeg sååå for meg i hodet mitt, hehe.. Men det får bli som det blir 😛 Regner med jeg vil flytte litt på ting enda før jeg sier meg fornøyd i allefall 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge