SÅ GODT – SÅ ENKELT

Hei dere!
Vi har virkelig blitt flinke til å lage smoothies i dette huset, etter vi fikk smoothietwisteren. Jeg vil fortsatt anbefale den på det sterkeste.

Idag stod vi opp trøtte og småslitne, så da tenkte jeg at det var godt med noe friskt og lett. Så resultatet ble to ulike smoothies.

IMG_7902.JPG

IMG_7900.JPG

Det tar to minutter å lage en til to ulike smoothies. Idag var det gulrot, jordbær, vannmelon og appelsin i den ene. I nummer to hadde jeg vannmelon, jordbær og eplejuice i. I alle smoothies jeg lager har jeg alltid i en dæsj med aloe vera. Så godt for kroppen! Jeg føler meg mye freshere etter en sunn start på dagen.

Begge smoothiesene falt i smak, men idag var min favoritt jordbær, vannmelon og eplejuice. Lett, passe søt og frisk!

Prøv da vel !

3 Comments:

  1. Kan du fylle de helt opp med frukt og grønt slik som du har vist her før du slår den på? Har prøvd et par der du ikke kan ta mer en noen biter i om gangen,og det blir for tungvint. Er vegeterianer og juicer fast hver dag, og for å få fresh smoothie på jobb vil jeg kjøpe meg en slik,men har ennå ikke funnet den rette.

    • Hei! 🙂
      Ja, jeg kan fylle de opp så fulle som på bildet. Men da må du passe på å ha nok væske 🙂 Jeg digger ihvertfall denne smoothietwisteren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge