Rosa og hvitt strikkeprosjekt

Nytt prosjekt på gang. 
Jeg skrev såvidt om Skappelgenseren igår,
 men resonnerte meg frem til at jeg heller får øvestrikke litt mer. 
Dessuten så ønsket Vesla seg noe. 
Alle sier at Skappelgenseren er så lett, og det er den helt sikkert. Men jeg har ikke strikket annet enn firkanter i mitt liv, uten å starte selv og uten å avslutte selv. Dere så jo det teppet jeg holdt på med i noen år. Det er mitt første strikkeprosjekt, før den tid strikket jeg litt att og fram på barneskolen. Mens jeg strikket teppet klarte jeg å lære meg å lage masker selv, og avslutte et arbeid. Det er ikke stort mer jeg kan. 
Men som man sier, så gjør øvelse mester. Så jeg får bare øve, øve, øve.
 Deretter får jeg håpe Svigermor kan lære meg litt mer. 
Kan dere gjette hva det er ? 
PS! Husk å bli med på giveawayen. 
Trykk for bildet for å komme til innlegget. 

14 Comments:

 1. Så flink du er 😀

  En pute til datteren kanskje ? 😉

 2. Øve litt du snuppa:)

  Kanskje kjole til dukken:)

  Klem naboen:)

 3. Hmm kanskje ett skjerf? Eller teppe til dukken?:-)

 4. Jeg driver også og skal lære meg og strikke, og jeg kan omtrent like mye som deg:D Selv har jeg akkurat strikket et sitteunderlag, og har velig lyst til å prøve å strikke meg en skikkelig baggy lue.

 5. kanskje eit skjerf? 🙂

 6. Jeg tror det er en «hals» til din datter =)) Strikking er ikke så lett som alle skal ha det til 😉 Hehe. I know!

 7. For en fin og inspirerende blogg du har ! Har selv et strikkeprosjekt jeg har holdt på med et års tid nå, så vet at det ikke er bare bare med den strikkinga ja,hehe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge