ROSA LULUS TIL AVREISE

 

Hei dere!

Nå teller vi ned til avreise til Singapore. Jeg kjenner jeg blir så giret og at blodet pumper. Mannen og jeg skal som jeg har nevnt tidligere til Singapore. Vi skal bo på fem stjerners hotell, får egne reise og matpenger der nede, i tillegg til en sjekk på scenen. Alt er også betalt av Forever. Det er så vanvittig vilt å tenke på. Jeg synes det er nervepirrende å tenke på at vi skal reise så langt avgårde fra barna, men jeg vet at de vil bli godt passet på her hjemme.

Koffertene skal finnes frem senere idag, og jeg skal ta min siste lille shoppingrunde imorgen, for å få alt på plass av det vi skal ha med.

I tillegg måtte jeg helt nødt til å kjøpe en ny toalettmappe og sminkepung. Noe som ser litt fancy ut, og som jeg synes er praktisk.

Da ble det såklart de fra Lulus i pastellrosa. Jeg har lenge gått å siklet på dem, memn ikke tatt meg tid eller råd til å kjøpe dem. De er ikke så dyre, men ja, jeg har rett og slett ikke prioritert det.

lulus1

 

lulus2

 

Nå som vi kommer til å reise mye mer fremover, er det lurt å invistere i noe som er av god kvalitet, som ser pent ut og som er praktisk.

Jeg digger ihvertfall disse tingene fra Lulus, og de har i så mange andre lekre farger også.

Du finner de blant annet HER.

2 Comments:

  1. Ikke misunnelig i det hele tatt ☺☺Dere får det helt fantastisk, og du som er så jålete blir jo dette helt i blinken for deg hi hi ☺☺
    Dere kommer til å kose raua av dere som vi sier på Sørlandet, og dere kommer nyforelsket hjem for er det noe dere har godt av så er det litt alenetid i romantisk strøk enten alene eller sammen med gode venner

  2. Ikke misunnelig i det hele tatt ☺☺Dere får det helt fantastisk, og du som er så jålete blir jo dette helt i blinken for deg hi hi ☺☺
    Dere kommer til å kose raua av dere som vi sier på Sørlandet, og dere kommer nyforelsket hjem for er det noe dere har godt av så er det litt alenetid i romantisk strøk enten alene eller sammen med gode venner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge