Rosa bursdag

Hei dere ! 

Så var en utrolig hektisk uke unnagjort, med mange jobbdager, to bursdager og et utdrikningslag. Jeg er tilbake, og jeg prøver å lade opp igjen.

Vesla hadde som sagt barnebursdag på fredag ,og det gikk veldig veldig bra.

IMG_1230Utseendet til barbiekaken ble ganske bra i år synes jeg, i forhold til i fjor. Men det her er siste året jeg baker med rullekake innvendig. Neste år lager jeg med sjokoladekake, da jeg helt ærlig synes det smaker mye bedre.

IMG_1225

IMG_1224

IMG_1198

@IMG_1234

Mange sukkerhypre barn, klissete gulv, håndtak og trappegelender betyr at alt i alt, så var bursdagen en suksess. Vesla var overlykkelig, og det forstår jeg godt. Så mange fine gaver hun fikk, og alle slo an som bare det. Det kunne ikke blitt bedre!

Nå er det hele over, og jeg hadde min bursdag på søndag. Det slo vi sammen med familiebursdag til Vesla og meg. Så både jeg og Vesla er nå et år eldre. I følge henne så jeg mye mer eldre ut dagen jeg hadde bursdag, enn dagen før. Jo, takk for det! Det kan sikkert stemme.

Idag har vi forresten fått ny seng til Lillebror, nemlig Kilisenga. Jeg er overlykkelig!! Den har jeg ønsket meg lenge, lenge, lenge, og endelig har Lillebror den. Gubben skal forhåpentligvis sette den sammen idag eller imorgen mens jeg er på jobb. Det blir skikkelig bra!

Håper dere får en fin onsdag videre!

 

3 Comments:

  1. Nam nam,nå fikk jeg sååå lyst på sjokoladekake :p
    Fyy deg,hihi!
    Se den fornøyde bursdagsjenta da,lyyyser av hele henne 😀

  2. Åh, kan du legge ut oppskrift på cakepops ene?

  3. Kan du legge ut oppskriften på sjokoladekaken???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge