Rommet til Vesla

Hei dere !
Jeg har hatt en stor bloggkrise, siden jeg ikke har hatt kameraet mitt. Så dere får nøye dere med noen mobilbilder i dette innlegget. Kameraet har dog kommet til rette igjen, etter jeg glemte det i barnehagen når vi var der og koste oss med kaker og kaffe.

Idag har jeg hatt min faste fridag, og jeg har kost meg med lillebror. Vi fikk for oss å rydde storesøster sitt rom, og mens Lillebror rotet, gikk jeg og ryddet.
Uansett, så tenkte jeg å vise frem litt av rommet til Vesla. Beklager kvaliteten på bildene.

20131104-174800.jpg

20131104-193601.jpg

20131104-193639.jpg

20131104-193653.jpg

20131104-193715.jpg

 

 

Dukken over her har Hobbyvimsa.blogspot.no ( får ikke til å linke idag) sydd. Ta en titt på bloggen hennes.

Vesla ble kjempe glad når hun kom hjem til ryddig og fint rom. Jeg må si at man finner mye merkelig på det rommet, som steiner, papirlapper over alt, skjell, hår etter dukker som tydeligvis har fått nye frisyrer etc. Var ihvertfall veldig godt å få rensket litt opp der inne.

Ellers synes jeg dere er dårlige på å gi lyd fra dere om dagen. Ser dere er innom, så håper jo på noen kommentarer 🙂 .

Ha en fin kveld !

11 Comments:

 1. Så koselig rom, skikkelig prinsesse:)

 2. Kjempefint rom hun har 🙂 Hvor er sengen fra? Jeg har sett ei som ligner på Ikea, men vet ikke om det er den samme. Skal pusse opp rommet til jenta vår over nyttår, så jeg tar med meg tips fra overalt om dagen 🙂

 3. Ja, den er jammen meg smart. Er bare litt usikker på om jeg syns den er litt smal som seng til frøkna her. Hun er vant til 90 cm seng, og da blir det litt kjedelig å gå ned i str. Men evt ha den som sofa med overnattingsmuligheter 🙂

 4. Nydelig prinsesse rom:)Sarah kom inn på rommet til Anneli i sommer,
  og sa Linda jeg og Anneli har samme rom:)Ja da har mammaene deres samme
  smak sa jeg:)

  Klem naboen:)

 5. Haha digger at du skriver at du gjerne vil ha kommentarer, for det er jo så sant!
  Så flott jenterom, tenker hun trives der ja♥ Å rydde barnerom er ikke bare bare nei, mye rart som dukker opp. .
  Fin kveld til deg:-)
  Charlotte

  • Hehe, ja det er jo en av grunnene til at man motiveres til å blogge. Kommentarer er koselig og gøy 🙂 så takk for din kommentar 😉

 6. Hei! Så søtt prinsesserom 🙂 Hadde vært veldig morro å se rommet til lillebror også :)? Fin og inspirerende blogg ellers også!! 🙂 Ha en fin dag!

 7. HVor er det sminke bordet fra?;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge