Rolige romjulsdager

Hei dere ! 
De siste dagene har det vært fullt opp av koselig romjulsbesøk. 
God mat, masse snacks og noen glass vin har blitt fortært, og vi har storkost oss med venner. 
Idag kjenner jeg godt at det har blitt litt seint de siste dagene, så idag er planen å legge seg litt tidlig. En merker det spesielt godt, siden Lillebror ikke er så flink til å sove hele netter enda. Vesla er igrunn flink til å sove. Hun har sovet lenge i ferien. En dag sov hun til 09.30 , og de andre dagene sover hun stort sett til 09.00. Så deilig ! 
Idag er planen bare å sitte i armkroken til Gubben og se på tv. Det skal bli godt det også. Å være asosial føles godt ut det også. Vi får jo storfint besøk på nyttårsaften også, så her gjelder det å lade batteriene. 
Lillebror og Vesla koser seg i badekaret. Er det noe de elsker, så er det å bade. Lillebror er totalt uredd for vannet, og spruter, plasker og nyter det å være i badekaret. Det er noe av det morsomte han vet. Og Vesla kunne vært i badekaret i timesvis, om ikke vi sa at hun må bli ferdig. Så det badekaret er virkelig en god invistering, og noe jeg har savnet veldig. 
Akkurat nå skal vi få stelt oss og kommet oss ut. Her må vi gjøre noen innkjøp til nyttårsaften, og så har jeg lovet Vesla å kjøpe neglpynt. Ja, hun er veeeldig jålete.

Vi snakkes!

4 Comments:

  1. Dejligt med nogle stille og hyggelige dage 🙂 super fine stemningsbilleder, der ser herligt ud hjemme hos jer! Sjovt jeg hittede dig hilsen Tina/OddStyle

  2. Hei!

    Hva heter de stolene du har på bilde der? Og hvor har du kjøpt de? De var kjempe fine:-) vi skal bygge hus til våren og eg ser etter inspirasjon. Du har kjempe god smak:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge