RisaRosavognposen og Skappelgenser

Og der kom snøen.. 

Koselig, veldig kaldt og igrunn greit. 
En veldig fin ting med at det har blitt kaldere, er at jeg nå har hentet frem RisaRosa vognposen vår igjen. Den har vært litt varm å bruke for Lillebror selv uten dundynen, så da la jeg den litt til side mens været har vært så varmt. Igår synes jeg kulden kom på ordentlig, og da var det egentlig litt greit, siden jeg kunne hente RisaRosa’en vår frem igjen. 
En liten kar som bare ligger i ullundertøyet og lue av ull, som akkurat har kommet inn i varmen. God og rød i kinna, og sovet en liten blund i den deilige vognposen sin. «Men hvorfor tar du meg ikke opp, mamma» ? 
Tok han inn etter en liten blund, og måtte selvfølgelig knipse noen bilder til dere av verdens vakreste vognpose. 
Den er varm for barnet, og nydelig å se på for mor. En perfekt kombinasjon. Vognposene er strikket i 100% superwash ull, har tjukk dundyne innvendig og er montert for hånd med kjærlighet og glede. 
En liten nyhet er at RisaRosa nå har fått flere fargekombinasjoner, så her kan man velge seg ut en kombinasjon man selv elsker. 
Idag har jeg også fått kjøpt inn litt nytt garn. Jeg har som mål å få strikket den Skappelgenseren. Jeg undrer bare over hvor mange år jeg kommer til å bruke på den. Hihi! Nei, men jeg har virkelig, virkelig, virkelig lyst å lære meg å strikke mer nå som jeg har strikket ferdig det teppet. 
De er jo utsolgt for nesten alt av alpakkagarn som brukes til genseren. Alle strikker den jo nå om dagen. Damen som jobbet der var heldigvis behjelpelig, og hjalp og forklarte meg. 
Jeg har ikke hatt så veldig lyst på den pusete og originale versjonen av Skappelgenseren. Synes den er finere med mindre pus, så hun anbefalte meg å bruke Hexa garn istedenfor, og viste meg en genser strikket i det garnet. Synes genseren ble mye finere. Var visst bare å følge oppskrifte uansett, og strikke den som om jeg brukte «originalgarnet». 
To hele garnnøster hadde de igjen av garnet jeg ville ha. Så jeg tok de, og ba de ringe meg når resten kom i butikken. Jeg synes fargen var så fin. En veldig lys beige og varm tone. Så nå er det bare for meg å sette igang. Kremt.. Jeg er uansett en evig optimist, så dette skal jeg klare. 
Har du strikket Skappelgenseren ? 

11 Comments:

 1. Å fineste posen her sover han varmt og godt.

  Gleder meg til å få deg i gang med genseren…dette klarer du fint:)

  Klem på klem:)

 2. Den posen ser virkelig god og lun ut, fin liten gutt i fin vogn 😉 Jeg har samme 😉
  Jeg strikker også skappel-genseren i hexa garn, lys grå. Er ferdig med bakstykket og halveis på forstykket. Aller første genseren jeg strikker… Må snart sette meg inn i felling av masker rundt halsen. Hehe 🙂

  Ha en fin kveld 🙂

  • Ja, den er kjempe lun!! Nå har jeg også kjøpt Hexa garn. Synes genseren blir mye finere med det garnet. Gleder meg til å begynne. Må bare strikke det Vesla ønsker seg først 🙂

 3. De er SÅ fine de vognposene. Har så lyst på en slik til U, men vi har allerede fått voksi classic. Kan denne evt brukes med seler i sportsvogn? 🙂

  Jeg har ikke strikke skappelgenseren, men har veldig lyst. Jeg har foreløptig bare strikket et teppe til U. Kan ikke lese disse strikkemønstrene, så skulle gjerne lært meg det. Gleder meg til å høre hvordan det går med deg 🙂 Lykke til. Fargen var veldig fin!

 4. Ja det var en skikkelig fin vognpose!!

 5. Nydelig vognpose. Synd den er så dyr bare…
  Også nydelig gutt da selvfølgelig, en liten sjarmør:)
  Jeg skal ikke strikke Skappelgenseren selv, men mormor er snill og skal gjøre det for meg, siden mine strikkeferdigheter er lik null, hihi:) Men hun strikker den bitte litt annerledes. Jeg liker ikke at den er kjempe mye lenger bak enn foran, så her blir den lik rundt hele nederst. Lykke til med strikkingen, er helt sikker på at du får det til:)

  Ha en nydelig tirsdag!
  Klem

  • Den har en høy pris, men til gjengjeld har du noe unikt, håndlaget, av veldig god kvalitet.
   Heldig du er som har en mormor som strikker for deg.

   Ha en fin onsdag 🙂

 6. Hei Hei::)) Nydelig pose….Har sikla på en sånn selv, men har brun urban voksi som jeg er fornøyd med::)) Men du, har du ny vogn? Hadde ikke du city cross? Er det Emmaljunga i skinn du har? Er du fornøyd…Vurderer å kjøpe med City Cross sportsvogna i Vanilla Leatherlette…Syns de er lekre…. Elin:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge