Rikshospitalet og Ikea

Hei dere ! 

Igår var vi på Rikshospitalet for kontroll, og det gikk foreløbig strålende. Fikk masse skryt av legen for hvordan jeg håndterer sykdom med et sunt og bra kosthold og trening. «Keep up the good work» var akkurat legen sine ord. Styrke skal være veldig bra mot sykdom, og han mente det at jo sterkere kroppen blir, jo vanskeligere blir det for en sykdom å jobbe imot kroppen. Det er akkurat slik jeg tenker også. Jeg trener endel styrke nå, og føler meg mye sterkere enn jeg har gjort på lenge, og jeg tror på at en sterkere kropp for meg, vil hjelpe meg å holde sykdommen nede. Jeg tok endel prøver, og hvis prøvene er bra, skal jeg faktisk prøve å gå ned enda mer på medisiner. Spennende tider! Akkurat for øyeblikket er jeg ganske langt nede på dose, og det er endel år siden jeg kunne skryte av den lave dosen jeg er på nå. Trening er bra for kroppen, uansett!! Bare se hvor bra det har gått for meg. En annen ting som er veldig bra er at jeg kjøpte meg en ny, fin bukse i desember. Jeg hadde ikke tid til å prøve den, så tok sjansen på at den passet. Når jeg kom hjem var den altfor trang, og jeg ble så irritert. Men istedenfor å reise ned å bytte den igjen, beholdt jeg den. Så idag tok jeg den på igjen etter desember, og den PASSER! Deilig følelse. Jeg har fortsatt en lang vei å gå, men jeg jobber med saken. 

Gikk akkurat til innkjøp av to nye treningstightser. Må plutselig ha endel, siden jeg har begynt å trene så mye. Er så deilig og moro! 
Etter Rikshospitalet ble det en tur til Ikea, så nå skal Vesla sitt rom få en makeover. Siden hun har blitt så «stor jente» så har hun fått skrivebord og nye madrasser til sengen hun har fått. Viser selvfølgelig resultatet når det kommer på plass.
Lillebror er virkelig i sitt rette element når han får være med Gubben å skru sammen møbler. Mannfolk !
Gleder meg til å få alt på plass. Jeg rett og slett elsker Ikea. Hihi! 

2 Comments:

 1. Så deilig når man kommer inn i klær man tidligere ikke gjorde 😀
  Og så flott at du har gode resultater mtp sykdommen.

  Fine bukser 🙂
  Jeg har og kjøpt endel nytt treningsutstyr i det siste.
  Hadde bare singleter og tights fra h&m som jeg brukte :p
  Så synes jeg måtte ha noe ordentlig 😀
  Gøy å trene 🙂

 2. Så bra at resultatene av vektnedgang og trening gir positiv respons mtp sykdommen din 🙂

  Ønsker deg en fin helg,
  Klemmer fra Jatte♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge