REISEFEBER

 

Hei dere! 

Nå er det under en måned til meg og Mannen reiser avgårde til Singapore. Hjelp, det blir så skummelt å reise fra barna, og være borte fra dem i en hel uke. Samtidig vet jeg jo at de kommer til å storkose seg med besteforeldrene sine. Vi trenger også en reise kun oss to nå, og jeg er helt sikker på at vi kommer til å kose oss glugg. Vi anser denne turen som vår andre «bryllupsreise» rett og slett.

Jeg har aldri vært i Singapore, og det nærmeste jeg har vært er Thailand. Men jeg hører så utrolig mye positivt, så jeg vet det vil bli en opplevelse for livet.

singapore3

singapore4

singapore5

 

 

sentosa

 

Ikke sant det ser bra ut ? 

Vi er en liten gjeng med kolleager som reiser sammen, og vi har allerede planlagt  en eksklusiv champagnelunsj, at vi skal til Chanelbutikken (VIKTIG VIKTIG) og ikke minst at vi skal kose oss skikkelig når vi først har fått muligheten til å bli med på denne fantastiske reisen. Jeg er så takknemlig for at jeg får denne reisen helt gratis, inkludert lommepenger. Det er helt rått!

Jeg bare kjenner nå at jeg er klar for å reise bort på ferie, komme meg litt bort, være i litt andre omgivelser, og føle meg litt «fri». Det er nok påtide mde litt luft under disse vingene her, og det vet jeg at jeg vil få følelsen av når vi sitter på flyet som går fra Gardemoen. På vei inn til flyplassen kommer jeg vel kanskje til å gråte, fordi jeg vil savne barna så utrolig mye, og fordi det vil være en uvant situasjon for oss. Å reise så langt bort (altså til den andre siden av jordkloden, uten barna). Men det her skal gå bra.

Har dere reist på ferie uten barna deres ? 

7 Comments:

 1. latteandlullabies

  Det blir å gå så bra så 🙂
  Har vært i syden i en uke uten Aaron, og det var rett og slett herlig. Godt å kunne ladde seg opp i sola 🙂

 2. Gosh(!!!) som dere kommer til å få kost dere skikkelig! Veldig viktig å kun få være kjærester, selv om savnet etter barna vil være stort. Men tenk for en glede å komme hjem!!
  Var selv borte en uke på ferie med kjæresten for flere år siden. Skal innrømme jeg snudde meg til ethvert mamma-rop og enhver barnegråt.
  KOS DERE SÅ MYE!

  • Ja, vi kommer til å storkose meg.. men likevel.. sååå lenge uten barna ? Jeg håper virkelig ikke det blir mange barn i nærheten, for da kommer jeg nok til å få et lite støkk i mammahjertet. Hehe 🙂 Men den uken går nok veldig raskt da 🙂

 3. Var to dager i Polen denne helgen. Problemet er ikke nødvendigvis å være borte fra barna, men å fylle tiden med noe vettugt. Singapore hjelper deg kanskje litt på vei der… Bør nok gå bra!

  • Tiden blir ikke vanskelig å få til å gå. Det vet jeg. Vi har igrunn et ganske tettpakket tidsskjema, og det tror jeg er ganske bra, i forhold til mammahjertet og savnet…

 4. Ser helt herlig ut. Håper dere får en knalltur.. Blir nok lenge til jeg tar en så lang ferie gitt.. hehe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge