Racoon vårjakker

Hei dere ! 

Endelig snart vår, og Racoon som har så mye fint, har jo selvfølgelig også nydelige vårjakker til både gutt og jente. Jeg er jo bare helt forelsket i det merket, jeg liker utseendet og ikke minst kvalitet. 
Sukkersøtt til jenter og litt røffere til gutt. 
Nå har jeg speidet litt på Trendsales igjen, og har funnet endel Racoonkupp. Vurderer sterkt å gå til innkjøp av en Racoonjakke til Vesla, som hun kan bruke nå på våren. Dessuten hadde det ikke gjort så mye om Lillebror også hadde en. Han har jo Racoonjakke i vinterjakke, som vi er knallfornøyde med. Vi har ikke brukt den så veldig mye enda da, siden jeg kjøpte den i litt stor størrelse, og siden vi rett og slett ikke har hatt bruk for den enda. Men den ligger klar, og jeg er ganske sikker på at den kommer til å vare hele neste vinter.

Mange spør meg om ting på Trendsales er nytt eller brukt, og det som er der er at man finner både nye ting og brukte ting. Du kan også legge ut ting selv der. Sitter du med masse merkeklær av barna dine for eksempel, så er det en kjempe fin plass å legge dem ut på. Jeg har enda ikke fått rotet meg til å legge ut klær der, men når jeg en dag får tid så skal jeg absolutt gjøre det selv.

Racoonjakken jeg kjøpte til Lillebror var splitter ny. Den kjøpte jeg av en nettbutikk, som la ut jakkene der på salg. Kjempe kjekt, når du får kjempe billige fine klær der altså! Jeg elsker kupp.

Har du lyst til å speide etter Racoonkupp, så kan du trykke her.
Har du kun lyst til å finne nye plagg, så haker du bare av på venstre side » aldri brukt «. 

For å kunne shoppe på Trendsales må du lage brukerprofil, 
og det gjør du kjempe raskt og enkelt her.

Lykke til på jakten etter kupp.

3 Comments:

  1. De jakkene er sååå fine. Tittet veldig på de til dattern min, men endte opp med en fra Nameit i stede. Mulig det kanskje blir en høstjakke på henne fra Racoon;)

  2. Racoon har så mye fine klær, og den nettsiden du tipser om må jeg jammen få sjekket ut 😉 Ha en fin kveld, søte du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge