Rabagassturbo-gutt

Hei dere ! 
Her er det supertravelt. Mye som skjer nå før jul, og jeg henger alldeles ikke med. Har skikkelig skyldfølelse når det gjelder eposter og bloggen. Det er nok ikke bare slik hos oss, regner med at dere også føler det på samme måte kanskje ? 
Uansett, så har jeg som regel hendene fulle med han lille rabagassturbo-gutten her. Han er virkelig overalt til enhver tid. Så her gjelder det å ha øynene i nakken. 
Det er kjempe gøy å krype på gulvet, for så å finne et sted man kan klatre på. 
Alt det spennende jeg har i vinduskarmen er ikke å forakte. Her skal det utforskes med både hender og munnen. Det aller beste Lillebror vet er ledninger. Nam nam, det er så godt å tygge på. 
Som dere skjønner har jeg nok å gjøre, men ville ihvertfall innom å gi dere et lite livstegn. Skal prøve med et innlegg ikveld også. 
Ha en fin onsdag!

3 Comments:

  1. Hehe::)) Kjenner meg godt igjen altså…Min lille er 9 mnd og er som du sier OVERALT….alt skal utforskes og ikke minst smakes på…) En krevende men herlig alder:) Du tar så fine bilder:) Klem

  2. Akkurat som å høre vår 1åring.. Han er da veldig rask så er over alle hauger før jeg rekker snu meg.. Kan ikke huske Martine var slik? Hehe 😛

  3. Skjønner veldig godt hva du mener. Det er en aktiv alder barnet ditt er i + at det er jul 😉

    Klem fra meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge