Pynteputer i spisestuesofaen

Hei dere ! 


Her hos oss regner det så vannet spruter. Og det merkelige er at hver gang det regner, så sover vi lenge her i huset. Vesla skulle ha sin siste dag i barnehagen idag, før ferien og før hun begynner på stor avdeling. Så når jeg kikket på klokka var den kvart på ni. Ikke bra. Jeg fikk ringt å hørt om de var i barnehagen idag, og ikke skulle på tur. Og det var helt greit at Vesla kom litt senere. Puuuh, det var enda godt det da. Jeg og Lillebror lå i halvsøvne og ammet ( som vanlig), så jeg pleier egentlig å stole på at Vesla våkner før åtte. Litt stress ble det, men det er jammen godt at ikke alle dager er like.

Jeg har jo tidligere vist dere vår «nye» spisestue. Med nytt bord, nye stoler fra TM Design og vår hjemmelagde spisestuesofa. Spisestuesofaen var på en måte ikke helt ferdig, for den manglet puter for at den skulle bli perfekt syntes jeg. Nå er putene på plass, og jeg synes at prikken over i’en er der den skal være.

Puter gjør så mye med interiøret synes jeg. 
Her har jeg fått tak i et par pølseputer fra Ellos.no , rosa fløyelsputer fra Hm.no og linputer fra Hm.no. Dette er ikke dyre puter, så da kan man fint veksle litt i ny og ne, uten at det skal gå for mye utover lommeboken. 
Spisestuesofaen ble ihvertfall mye koseligere og lunere med engang den fikk noen pynteputer. 

5 Comments:

  1. Det ble bra 🙂

  2. Spisestuen deres ble så utrolig fin 😀 og puter kan gjøre STOR forskjell ja ! men like nydelig uansett syntes nå jeg da 🙂 digger den lysekrona di !;)

  3. Jeg ønsker meg virkelig slik sofa!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge