PUSSE OPP BADET ?

Hei dere! 

Så er vi igang med å klø i interiørfingrene igjen. Både meg og mannen er lite fornøyde med baderomsinnredningen. Det dekker ikke våre behov 100% , så vi har lenge tenkt på å få noe som er enkelt, men med skuffer. Jeg leker virkelig med tanken om å få en mer minimalistisk stil på badet. Nå har vi en tung, herskapelig stil, og det er forsåvidt flott det også, men jeg kjenner at smaken flyttes litt over på det mer moderne. Jeg tenker at man fint kan kombinere begge stilene også. Enig ?

Slik ser badet vårt ut (men det er et gammelt bilde).

bad

Dere får da en pekepinn på hva slags stil det er der idag. Den stilen vil vi ha bort. Jeg digger sjakkgulvet vårt, men jeg ser for meg en ny innredning som henger på veggen, som det er enkelt å vaske under, med skuffer og i glossy utførelse. Jeg ser også for meg et annet badekar.

badinspo

Dette er et lite eksempel på hvordan jeg kunne tenkt meg å ha det. Jeg drømmer om vask oppe på innredningen, slik som på bildet. Innredningen MÅ være glossy, altså høyglans, og jeg ser for meg et lignende badekar. Det ville gjort badet ganske så moderne, og jeg tror det ville tatt det til nye «høyder».

Hva slags stil liker dere på badet ? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge