PUSLESPILLET LIVET

Hei dere! 
Nå er det fryktelig mye som skjer i livet mitt. På godt og vondt. Jeg forsøker å holde hodet på rett kjøl og ha fokus på de rette tingene som er bra for meg. Men det er mange følelser og tanker som tar stor plass i denne kroppen her. Jeg tenker mye på alle nedturene jeg har hatt i livet, men jeg vet også at livet mitt utad har sett så og si perfekt ut. Men jeg er som alle andre, jeg har også nedturer, mange nedturer. 
For det første vet jeg det finnes mange nysgjerrige sjeler der ute. De følger meg på alle sosiale medier, liker aldri bilder og prater mye om andre. Jeg er tydeligvis interessant for mange. Jeg vet stort sett hvem de er, og jeg lar de få følelsen av å få tilfredsstilt nysgjerrigheten sin. Men et tips til dere, er at det noen ganger er lurt å spørre personen det gjelder hvis det er noe du lurer på. Bare et tips. Da får man som regel svaret sitt. Men slapp av, jeg bruker ikke energi på sånt. 
En annen ting man kan trøste seg med er at livet vil alltid være som en berg og dalbane. Man vil gå igjennom vonde perioder, men man må forsøke å håndtere disse periodene på beste mulige måte. Alle har sin måte å håndtere ting på, og for meg så er det rett og slett å ta boksehanskene på og kjempe videre. Sånn har jeg alltid vært. På mitt sykeste har jeg alltid brukt litt tid på å hente inn boksehanskene, og når de først er på plass er det bare å kjempe mot det. Sånn er jeg laget, og sånn kommer jeg alltid til å være. Det er min måte å fighte på. 

Noen ganger vil brikkene i livet falle fra hverandre og så roter man kanskje bort noen i tillegg. Men tenk på det at når brikkene faller på plass igjen og man finner alle, så vil man puste lettere. Lettere enn noensinne. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge