PRØVING OG FEILING

Hahaha! Første gang noen har tatt bilde av mens jeg har trent styrke, og så teit jeg ser ut. Men, hva så ? Styrke er styrke, trening er trening. Ser man like flott ut etter en økt, eller under en økt, er det jo noe galt. Jeg er fortsatt ute av spill og føler meg fortsatt ute av den gode treningsdunsten jeg hadde. Det skrev jeg også om i et tidligere innlegg. Men er det ikke slik at det sakte, men sikkert kommer tilbake da ? Jo det er det. Så lenge man ikke gir opp!

DSC01662

 

Og det er der jeg har feilet altfor mange ganger, ved å gi opp for raskt med treningen.  Jeg tenkte jeg nå skulle begynne å legge om kostholdet skikkelig igjen også. Jeg har gått på lavkarbo, og det er genialt og lettvint. Men det funker ikke på meg slik jeg skulle ønske det gjorde. Grete Roede er helt supert , det funker som bare rakkaren. Det eneste minuset er å veie og telle den maten. Men noe må man ofre, for å kunne komme der man ønsker vektmessig også.

Så nå er det tilbake til scratch! Det skal bli så deilig å komme igang igjen. Treningen er smått igang, men kostholdet skal også endres på. I am ready!

PS! Klærne er fra NYXX. Du kan se nærmere på klærne inne på denne nettsiden HER. Jeg elsker klærne!

One Comment:

 1. Du ser smashing ut!! Er det markløft på gang eller?
  Jeg er sååå lat om dagen – dørstokkmila er grusom for tiden :p
  Mye pga at vi har flyttet, og jeg har byttet Sats-senter. Det senteret som ligger nærmest nå er så demotiverende – gamle aparater, gamle vekter, slitt og fælt og fordrer ikke til trening i det hele tatt!!
  Heldigvis åpner de et flunkende nytt senter i november, så krysser fingrene for at det blir tipp topp!!
  Imens får jeg ta meg en fjelltur eller noe :p
  Men jeg tar ett minutt med planken hver dag i oktober da 😀 Hurra for meg!!
  Får håpe at motivasjonen kommer krypende til oss begge – den svinger fælt her om dagen hvertfall..
  Ha en flott morgendag – ta ti knebøy mens du pusser tenna :p
  Klem fra Christine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge