PROSJEKT «NYTTKONTOR»

God morgen! 

Hurra! Vi har bestilt hjem varer fra Ikea, og jeg er superfornøyd. Ny og mer oppbevaring ble det. Det kan man aldri få nok av. I tillegg så skal vi få ordnet innpå kontoret mitt nå. Jeg liker meg ikke der, og jobber heller oppe i stuen. Så det er påtide å få orden på det, slik at jeg kan trives der nede. Litt greit å ha en fast base og plass å jobbe på, når man først jobber hjemmefra. Problemet er at vi må kombinere kontoret med gjesterom, så jeg prøver å finne på noe lurt. For jeg vil også kunne kombinere kontoret med møter med teamet. Så det er greit med litt sitteplasser der også. Jeg gleder meg til vi er ferdig med prosjektet. Jeg er ganske sikker på at det vil bli bra, og dere skal såklart få se bilder av kontoret mitt, når det endelig er ferdig.

Vi kjøpte to av de Birkeland kommodene. Jeg synes de er utrolig fine. Dessuten rommer skuffene utrolig mye. En skal jeg ha i gangen, og en skal jeg ha inne på kontoret ( er planen ihvertfall).

Skjermbilde 2015-01-20 kl. 07.59.03

Så er planen å bytte ut de kjedelige Billy bokhyllene, med glassdører. Synes den er lekker, og ser for meg massevis av aloe vera dunker og flotte varer fra Forever i denne. I tillegg til bøker da.

Skjermbilde 2015-01-20 kl. 08.00.26

Så kjøpte jeg meg ny kontorstol. Har alltid tenkt å kjøpe meg i hvitt skinn, men så synes jeg denne her var litt tøff. Den var også på tilbud.

Skjermbilde 2015-01-20 kl. 08.01.29

Vi prøver å kombinere «Prosjekt nytt kontor», med jobb og hverdag. Så det går sent i svingene, men vi er iallefall i gang.

Gleder meg til å vise dere, når vi er ferdig der inne.

3 Comments:

  1. så deilig med nytt kontor. Her prioriterer jeg nå rom for rom, og vi starter med 2 etg. Så kontoret blir nok noe av det siste vi tar, men i år. For dette er året. He he. De kommodene er superfine. Veldig glad i den serien.

  2. Hei.

    Hvor har du kjøpt stolen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge