PROSJEKT NY MAMMA OPPDATERING

Hei dere ! 

Jeg er skikkelig i siget om dagen. Vi er trossalt i slutten av mars, og snart kommer sommeren. Så da er det bare å jobbe med å komme i form til lysere tider. Både helsemessig og kroppslig. Jeg sliter fortsatt med overflødige kilo, og jeg gikk litt opp igjen etter jul, på grunn av at jeg da gikk opp i dose på de medisinene som virkelig gir matlyst og sparer på alt av vann og fett. Men jeg er i gang, og trener jevnlig på Stamina. Heldigvis har også vekten begynt å peke nedover igjen. Når jeg faktisk begynte å drikke aloe vera gel igjen synes jeg det gikk litt fortere ned enn hva jeg er vant til, men nå går det saktere igjen Men at det går sakte er jo bra, for jeg ønsker ikke å gå ned i vekt på en usunn og rask måte heller.

Nå er jeg litt der at jeg vurderer å kjøpe meg PT timer. Jeg har en tredemølle som bare står å støver ned om dagen, og det har den gjort i over 3 måneder nå. Etter jeg meldte meg inn på Stamina så har jeg ikke hatt behov for å løpe hjemme. Da reiser jeg heller ned dit. Så kanskje jeg skal selge den og legge penger i noen PT timer ? Jeg er usikker, men jeg heller litt dit nå, for jeg skulle gjerne trengt noen som pushet meg til det ytterste.

Så kjenner jeg at jeg trenger treningsbukser. Jeg har noen få som jeg bruker fast. De andre har blitt liggende fordi de ikke er like gode. Så er det noen som har blitt litt løse og slappe. Det er jo godt når det strammer godt når man trener. Det synes ihvertfall jeg. Dessuten er det viktig å føle seg vel på trening. Så kanskje et nytt sett med treningstøy hadde vært noe ? Det er jo så motiverende med fint og fresht treningstøy.

karitraa2Denne toppen fra Kari Traa er fantastisk. Jeg har den faktisk, men den er så god at jeg vurderer en til. Den er også så fresh og fin i fargen. Jeg er jo veldig rosa av meg, så det er sjeldent jeg trener uten noe rosa på meg.

 

karitraaJeg synes faktisk disse Kari Traa tightense er så tøffe, men jeg har aldri kjent på de i virkeligheten. Er det noen som har erfaring med disse ? Er de gode ? Jeg hører det er så mange som skryter så av de.

Uansett, så er jeg igang igjen. Det er så deilig! Jeg har blitt så glad i å leve sunt med trening og sunt kosthold. Det gir meg mye, og jeg føler meg helt annerledes enn hva jeg gjorde den gangen da jeg bare lå på sofaen og lot meg selv forfalle. Da slet jeg også mye mer med sykdommen. Så hvis man trener, er man virkelig god mot kroppen og psyken sin. Du gjør deg selv en stor tjeneste.

BE STRONG , BE HAPPY!

Hva tror dere ? Er PT lurt ? Og er disse tightsene gode ? 

2 Comments:

 1. Hei søte deg 🙂
  Det er så godt å være i siget, ikke sant?
  Har endelig kommet meg på trening igjen, etter sykdom og penicillinkur!
  3. økt på Sats i dag denne uken; spinning på tirsdag, max-puls test i går og pt-time i dag.
  Hadde en time til overs, som jeg helt hadde glemt. Og det passet bare SÅ bra siden jeg har vært vekke en stund. Veldig motiverende!!
  Jeg kan VIRKELIG anbefale deg å investere i noen timer. Da får du skreddersydd et opplegg som passer deg og dine mål, samt at du får hjelp til å gjøre styrkeøvelser riktig. Teknikk er jo alt!
  I tillegg er det lett for at man går lei om man gjør de samme øvelsene over for lang tid. Jeg var såå motivert for litt nye øvelser nå, og nå har jeg fått litt å bryne meg på. Elsker det!!

  Så jeg sier: Go for it!!! Det er verdt pengene 🙂

  Har ikke prøvd Kari Traa sin tights, men den ser lekker ut altså, men er ikke fan av slike sømmer som den buksen har.
  For meg er det viktig at klærne sitter tett på kroppen, og tightsene skal helst være litt kraftig stoff slik at det holder inne litt, om du skjønner. Bruker alltid både sports-bh (Casall sin, med hemper bak), en singlet med inner-bh og enten en løs topp eller en t-skjorte utenpå (alt i Nike, som den Nike-slaven jeg er:p).

  Masse lykke til med valget ang pt hvertfall. Det går jo an å spørre om du kan få en samtale med en av pt’ene på senteret du trener på. Det hadde jeg, og det kostet ingenting 🙂
  God klem fra Christine

 2. Tightsen er kjempe bra. Diger Kari Traa klær. Ønsker meg alle klæra sjøl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge