Prinsessetelt i stuen

Hei dere ! 

Jippi, idag er det endelig mai igjen. Denne måneden reiser vi til fabelaktige Mallorca. 
Gjett om vi gleder oss! Det skal bli alldeles nydelig. Uansett så har vi en fin tid i møte i landet vårt nå også. Deilig vår, og mer og mer varme. I love it ! 
Idag er planene å fikse litt i huset, for det er ikke gjort på lenge. Vi har jo hatt sykdom i huset, så det har ikke akkurat vært lett å få gjort stort her inne. Ellers skal jeg kose meg med den lille familien min. Håper solen titter frem snart, for er litt grått ute akkurat nå.
Ikveld skal jeg også ha jenteklubb. Utrolig koselig! Så da er planen vårruller og annen kos. Gleder meg til å fikse og ordne litt. Synes det er så gøy. Ikveld skal jeg ihvertfall kose meg med god samvittighet. Jeg har trent søndag, mandag og tirsdag, så da tar jeg en hviledag idag. Kjenner dessuten at lårene mine er utrolig støle. Så føler meg litt hjulbeint idag. Hihi! 
Lillebror og Vesla har fått et lite telt i stuen. Det er vel egentlig Vesla sitt. Det er jo et rosa telt med mange prinsesser på. Virkelig høy jålefaktor på det teltet. 
Vesla har brukt det mye. Har spist kveldsmaten inni der og kost seg. Tenkte jeg skulle ha det ute når det er fint vær. Litt gøy med et telt i hagen eller på verandaen. 
Men mens vi venter på finværet, får barna telte i stuen. 
Idag skal jeg få tatt litt interiørbilder igjen. Lenge siden nå. Dere får følge med her på bloggen. 
Ha en fin dag så lenge!

6 Comments:

  1. For en 15+ år sia hadde vi me de. D va kjempe arti! D beste va visst en voksen va me inn i telte! 😀 d blei veldi trangt, kanskje d va d som va gøy, vi såg at d ikkje va meininga 🙂
    Men godt tips kan ver å krype sej sammen inni der me ett eple ilag me ongane.
    D sitt ihvertfall igjen i mitt minne 🙂

  2. Hei! Har sett at du har hatt en link til oppskrift på Foccacia brød tidligere. Husker at bloggen var stengt om man ikke var invitert så lurer på om du har oppskriften liggende? Skal i utdrikkingslag til helgen og bake med meg Foccacia, og har på fru mæla din blogg lest at dette brødet er GODT! Så håper veldig på oppskriften!

  3. Hvis du klikker deg inn i kategorien «oppskrifter» til venstre på siden her, så kommer oppskriften på focaccia opp litt lenger bak.

  4. Jeg er hjemmemamma. Jeg har tre praktfulle barn, som jeg vil bruke all min tid på. Det betyr selvsagt at det ikke er bare lett å ha en jobb og tjene penger. Men jeg har funnet en løsning! Er du hjemmemamma og bruker dagene med barnet eller barna dine? Trives du godt med det, men pengene er ikke all verden? Da bør du, som meg, å prøve å tjene penger hjemmefra! Det som høres ut som om det er for godt til å være sant, er ofte det. Og å jobbe hjemmefra er ofte basert på at man må bruke penger før man kan tjene penger. Heldigvis finnes det steder hvor de faktisk holder det de lover. Slike sider betyr riktignok ikke lette løsninger som ikke virker. På slike sider må man legge inn jobb for å tjene penger, men jobbene er enkle og spennende. I tillegg koster det ikke penger å etablere seg, være med eller å komme i gang. Høres dette interessant ut? Da har vi et godt forslag til nettopp den type arbeid for deg, på clickworker.com! På denne siden lager du en bruker, fyller inn informasjon om utbetalinger og så er det bare å sette i gang. Gratis! Først starter du med noen enkle tester, som for eksempel å skrive en liten tekst. Etter dette kan du få små eller store jobber, hvor du tjener penger for det du gjør. For hver jobb du gjør, tjener du penger. Jobber du lite kan du tjene noen hundrelapper i uka, jobber du mye kan du tjene noen tusenlapper i uka. Enda ikke helt overbevist? Da vil jeg si at jeg selv har brukt det, og kan garantere for at det er så enkelt som det høres ut som. Gjør en jobb, få betalt og en gang i uka er det utbetalinger. Det kan ikke bli bedre! Prøv du også, i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge