Prinsesse Jåledukke

Hei dere ! 

Vesla har vært så heldig å få sminke beregnet til barn, og hun simpelthen elsker det. Det er ikke til å stikke under en stol at Vesla elsker å jåle seg. Med smykker, prinsessekjoler, sminke og negllakk så er Vesla i paradis. Det må hun antakeligvis arvet etter meg. Jeg har vært litt så som så når det gjelder denne sminken, men har latt hun bruke det fra tid til annen, når hun har besøk av andre «prinsesser». 
Vesla fikk jo også et sminkebord av oss til jul, så hun har brukt det hyppig. Sminken blir så som så når hun legger det på, men hun synes selv hun er veldig vakker. Bare se på bildet over. » Mamma, er jeg fin nå?» Ja, hva skal man si ? 
For nå er sminken lagt bort igjen. Det kan fort bli mye sminkesøl og sminkeoverdrivelser uten like når hun får lov til å bruke det. Men så lenge det her er såkalt uskyldig moro, synes jeg ikke det er noe galt i å la hun få lov i ny og ne. Prinsesse Jåledukke elsker det ihvertfall! 
Akkurat nå skal jeg og Lillebror ut å farte litt. Vi skal blant annet på en kontroll på helsestasjonen, hvor veiing og måling inngår. Jeg har roet meg veldig angående veksten hans, og regner med at han har lagt på seg godt. Vi er alle forskjellige, og jeg må bare innse det at Lillebror bare er en liten og spe kar. Han kommer sikkert til å ta igjen veksten før eller siden uansett. Så lenge han endelig spiser normalt, har jeg ingenting å klage på lenger. Da kan jeg rett og slett puste ut. Puuuh! 
Ha en fin torsdag dere ! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge