PREMIEREFEST

Sofia den første har kommet på tv-film. Den ble lansert på Disney Junior den 18 april. Den blir nå sendt på kanalen med jevne mellomrom. I filmen reiser prinsesse Sofia og hennes familie på nye eventyr. Seerne vil stifte bekjentskap med den unge havfruen Oona, og får samtidig et gledelig gjensyn med Ariel fra Disney klassikeren «Den lille havfruen».

PRINCESS OONA, PRINCESS SOFIA

Vi har vært så heldige å få lov til å arrangere en prinsessefest i forbinedelse med denne premieren, og gjett om det var perfekt for Vesla. Hun er en jålebøtte uten like og hun er veldig glad i Sofia, når det går på tv, så dette har hun virkelig gledet seg til.

Idag kom en prinsesse etter en annen, og de har lekt kost seg, spist mat , is og kake. Etter litt mat, lek og is var det duket for å sette på filmen. Alle fikk se filmen her, og jeg har aldri hørt så mange jenter på en plass være så stille, så lenge. Jeg ble nesten litt bekymret, men det var helt tydelig at det her var en spennende og bra film.

De fortalte meg mye om filmen etterpå, og de var veldig fornøyde med den. Så den er dermed absolutt å anbefale videre.

DSC00124

 

DSC00127

 

Så utrolig mye fint jentene fikk i goodiebagene. De var så glade og fornøyde alle sammen! Det var tskjorte, dvd, aktivitetsbok, plakat, klistremerker og tiara. Utrolig moro at vi kunne være med på dette.

 

DSC00140

 

 

Det som er enda gøyere er at jeg har fått lov til å dele ut en utrolig fin premie til en av dere lesere, som har med Sofia den første å gjøre.

Følg med videre, for imorgen kommer selve konkurransen. 

3 Comments:

  1. vakkertufsen

    Ser og høres ut som en perfekt dag for vesla og vennene hennes;))

  2. Åhh det var nok noen storfornøyde prinsesser 🙂

  3. Å så gøy:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge