Planlegging av Veslas bursdag

Hei hei ! 

Her har vi noen veldig travle dager fremfor oss. Masse jobbing på meg, og i tillegg barnebursdag , familiebursdag og andre ting. Hvordan jeg skal rekke alt er noe jeg bekymrer meg for, men jeg klarer det nok. Vi tar det litt rolig og avslappet, så får vi bare håpe det blir koselig og bra.

Jeg har begynt å planlegge bursdagen til Vesla godt. Kakene jeg skal bake er skrevet opp, og barna som skal komme er invitert. Vesla spør hver eneste dag om hvor mange dager det er til bursdagen hennes.

IMG_1154Tenk at hun snart er fem år! 

Uansett, så holder jeg dere oppdatert.

Wish me luck! 

3 Comments:

 1. Åh så koselig!! Bursdager er jo superkoselig. Krever jo mye arbeid og man føler seg litt «ferdig» etterpå.. Men det så verdt det når man ser lykken i øyne på barna <3

 2. Herlig polkadot ting 😀

  Ønsker deg en fin ny uke!
  Klemmer fra Jatte♥

 3. Hei:)
  Skal snart ha dåp for min vesla, og har valgt samme tema : Polkadot:)
  Er jo så koselig:)
  Lykke til med alt:)) Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge