Pikekyss og kokosboller

God kveld dere! 

Pizzaen er i magen, og mange lys er tent. Ikveld får vi kose oss litt som familie, før Vesla legger seg. Deilig at Gubben tok seg litt fri fra tomten idag, slik at han kom hjem litt tidligere. Det var fryktelig godt! På formiddagen koste meg og Vesla oss på biblioteket, leste bøker, lekte med andre og jeg fikk skravlet litt med en venninne. 
Siden vi koste oss med pizza idag, så måtte vi også kose oss med noe søtt etterpå. 
Små pikekyss og kokosboller ble det til dessert idag. Vesla fikk også smake, men jeg måtte gjemme det bort ganske så raskt. For hun elsker nemlig søtt, og spurte: «mere løregått, mamma», som egentlig betyr mer lørdagsgodt, mamma. 

Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt sliten om dagen, så jeg er veldig glad for at Gubben er her resten av kvelden. Imorgen er det også søndag, og da er det familiedag. Da tror jeg vi skal på en julemesse her i nærheten, finne frem julepynt og ta julekortbilder. 
Nå får jeg nyte resten av lørdagskvelden, og det får dere også.
Ha en fortryllende lørdag !

2 Comments:

  1. Mmmm,spist kokosboller i dag jeg også 🙂
    Skal også ta julekortbilder i morgen,om alt går etter planen. Kajsa greide selvsagt å få de nstore blå kulen i panna i kveld :S Typisk med tanke på morgendagens foto,hehe…

    Ha en flott kveld med gubben,så flott at han tok litt fri da 🙂

  2. SV: Ja, så på noen av ingrediensene at de har gjort et forsøk på å bytte ut noen skadelige ingredienser som parabener mot phenoxyethanol, MEN det stoffet er jo ikke spesielt bedre enn parabener igjen. Så blir liksom samme type stoff bare med nytt navn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge