Perfekt mandag

Hei dere !

En ordentlig nydelig høstdag her hos oss. Det har jo vært opp mot 20 grader idag. Jeg ble helt overrasket når jeg gikk ut, når det var så godt ute. Man kjenner jo den kalde, litt rå høstluften, men likevel så var det alldeles nydelig ute idag .

Vesla var hjemme fra barnehagen idag. Egentlig litt deilig å bare ta det helt med ro, alle tre, fra morgenen av. Forkjølelsen i huset står fortsatt på, så både jeg og Lillebror er tette i nesa og hoster hele natta. Så når jeg våknet idag til morgenen, og ble vekt av begge barna. Så føltes det ut som om klokka var 05.00 på morgenen, men så viste det seg at den faktisk var 07.30. Var godt å sove litt ekstra idag, men det var virkelig også helt nødvendig. Det er vel slik når man er forkjøla, at man føler seg litt ekstra trøtt og tung i hodet. Heldigvis går det vel snart over. IMG_2026Idag klokken 10.00, etter frokost og litt lek inne, reiste jeg og barna ut på lekeplassen. IMG_2037Vi er jo så heldige å ha en lekeplass nærmest rett utenfor huset. Både Vesla og Lillebror elsker å være ute. Da har de det som plomma i egget. IMG_2047Nydelig vær og glade barn. Da er faktisk livet ganske så perfekt synes jeg. IMG_2060

Har dere hatt like bra vær idag som oss ? 

5 Comments:

 1. For en deilig dag !! Her har vi hatt en vanvittig regnvær, å sånn skal det vere fram til helga, så blir det knall 🙂
  Herlige bilder av nydelige unger !
  Ha en fin kveld 😀
  Klem

  • Kjedelig! Hehe.. Her er det meldt knallvær til helgen. Nesten sommervær. Jiiiha! 🙂 Tusen takk Mette 🙂 Du er skjønn!

 2. Så fine bilder. Bra dere har hatt en fin mandag. Her har vi regn, men det gjør absolutt ingenting. Deilig å være ute selv om:)

 3. Heldige deg)))
  Har tilbrakt dagen der jeg mest tilbringer den den ))))
  På jobb,selv om det er greit)))
  Bjørg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge