Pepperkakepynting

Idag har vi hatt familiesøndag. Det er alltid så godt! Vi tok rett og slett å pyntet noen pepperkaker, men Vesla pyntet svært lite, og spiste en god del. 
Vesla storkoste seg masse, når jeg viste henne hvordan det skulle gjøres. Det var bare det at vi skulle spise middag etterpå, så da måtte vi rett og slett stoppe før magen ble knallfull av non-stop.
Det ble ikke noe baking av lussekatter idag, men det får jeg kanskje ta imorgen. 
Vesla er bare utrolig sta om dagen. Idag når vi skulle legge hun, så fikk hun se at katten lå i stolen hennes. Da var det rett og slett ikke snakk om at hun ville legge seg, selvom Gubben bærte henne opp mot rommet hennes. Hun satt oppe og gråt og hylte, og var helt vill. Hun var så sint, og skulle absolutt ned for å dytte katten ned fra stolen hennes. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg ? Her er det ihvertfall snakk om teste ut grenser, samtidig som man begynner å bli veldig bevisst på sitt eget JEG. Det er jo forsåvidt bra det også, men det er også slitsomt mens det står på. 
Nå får jeg legge fra meg macen og slappe av resten av denne søndagen. 
Nyt søndagen din, mens du kan!

4 Comments:

  1. Det er godt å høre at det ikke er bare her i huset grensene testes krafig :o) Hun er vel ikke juli-barn vesla di også?

  2. Godt at det er flere som tenker som meg. Føler meg veldig liten i en stor stor verden. Så gøy at de er så jevne.. :o)

  3. Så koslig, koste seg sikkert masse med nonstop 🙂

    Har forresten 2 giveaways på bloggen min, bli gjerne med 🙂

    http://emmaadelen.blogspot.com/

    den ene med valgfritt stonz produkt er ferdig i morgen, den andre er det mange premier på, så varer frem til neste helg.. bare skriv navnet ditt i kommentarfeltet å vent på trekkning..

  4. Det er så koselig med pepperkakepynting før jul – og minst halvparten av pynten må selvfølgelig spises opp underveis hi-hi ;0) Ønsker dere en flott Lucia-dag! Klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge