PANNEKAKELØRDAG

Hei dere !

Idag er det pannekakelørdag for alle penga her i huset. Vi pleier vanligvis å lage ukesmeny, og jeg lar barna få lov til å være med å bestemme litt av den. Jeg synes det er viktig at de kan få bidra litt ( eller nærmere bestemt Vesla da) med hva vi serverer i hverdagen. Kanskje ikke hver dag, for da ville stort sett alle middagene bestått av chips, pannekaker og pølser, men for eksempel en dag i uken. Så når Vesla ble påmint om at det var pannekakedag idag, var det stor jubel her i huset. Enda større jubel var det, når nabogutten fikk vite at han kunne spise middag her, for pannekaker var visst en stor favoritt. 

IMG_4088_2

Det er kanskje ikke det aller sunneste man kan servere, men hva gjør vel det en gang i blant ? Det er vel verdt å servere pannekaker eller pølser i ny og ne, når man ser barna smile fra øre til øre, og jubler når de får høre hva det er til middag.

IMG_4093

 

 

IMG_4120_2

Litt pannekaker ble det på mannen også, men ingen pannekaker på meg. Jeg lagde meg heller en deilig salat, som jeg kommer til å legge ut bilde av senere. Bildet ligger allerede på Instagram (@divamammano). Da kommer jeg også med noen små og enkle tips for å piffe opp en kjedelig salat, samtidig som man holder kalorinivået nede.

Når barna er lagt, skal jeg og mannen kose oss med en deilig biffmiddag. Det er så koselig å lage en litt mer romantisk middag, som man kan kose seg med etter barnas leggetid. Da har man litt mer tid til å prate sammen og nyte maten i mørket med levende lys og musikk til.

Ha en strålende lørdag dere !

6 Comments:

  1. Så koselige bilder !:D Dere har det kjempefint i huset.
    Ønsker deg en fortsatt fin lørdag!

    Klem!

  2. Så fine bilder. Pannekaker er helt klart en favoritt hos ungene her også. Kjenner jeg gleder meg max til ungene er i seng til slike tider at jeg og mannen kan lage oss mat når de er i seng <3 Da blomstrer romantikken… Har ikke blitt noen kjæreste middager siden Karoline kom til verden, så det er snart på tide 🙂

  3. Såå flink du er! Og så fint dere har det. Nydelig kjøkken ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge