Pakke fra Riviera Maison

Hei dere !

Idag fikk jeg pakke i posten fra fantastiske Riviera Maison. Jeg har enda ikke kommet over at de har åpnet nettbutikk. Det er bare så flott! Det er ingen tvil om at de har nydelige, eksklusive møbler, glassartikler og interiørartikler. 
En nydelig hvit og rosa paraply som ble sendt ut i gave fra Riviera Maison. Den skled jo rett inn i dette hjemmet, og ikke minst rett inn i mitt hjerte. 
Rødvinsglass og en stor tre etasjes «kakeboks» i glass var i esken. De rødvinsglassene er utrolig fine, og siden vi fikk noen til jul bestemte jeg meg for å utvide samlingen litt. Noen av dem skal vi også gi bort i gave. 
La cucina kakeboks i glass er ganske stor og romslig. Jeg tenkte den skulle få stå på kjøkkenbenken og pryde forskjellige godsaker.
Hva synes dere ?

9 Comments:

 1. Ååå lekkert 🙂
  Elsker R.M
  Så fin paraply, har også handlet der…gleder meg til å få pakken i posten.

  Ha en flott dag!

 2. Den kakeboksen er helt fantastisk flott!! Kommer nok til å bli kjempefin på kjøkkenet deres :):)
  Klem

 3. Jeg vet! Er SÅ fornøyd 🙂

 4. Å den kakeboksen ønsker jeg meg også 🙂 nydelig paraply, blitt helt rosa på mine gamle dager;)
  Kaker, kakepynt, kakebokser, rosa..digg!

 5. De har sååå mye fint! Og du, rettesystemet skal fjerne fall også 😉

 6. Så utrolig lekkert. Likte den kakeboksen veldig :D:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge