PÅ VERANDAEN

Deilige, deilige dagen. Kan vel ikke få skrytt nok. Vi har det helt som plommen i egget, og nyter late dager her i heimen. Det er så godt. Idag har vi gjort svært lite. Jeg klarte dog å tvinge meg ned på trening, og så var vi en liten tur på besøk . Men ellers har vi kun vært hjemme, grillet og kost oss.

Alt er på plass på verandaen vår igjen, og det er så deilig ! Sommerfølelse, og så er vi bare i april.

DSC00121

DSC00122

Vel, det er visstnok meldt snø igjen i neste uke, men jeg håper værmeldingen tar feil. Grøss og gru.

Vi har en deilig stor veranda å kose oss på, men jeg kjenner savnet etter en hage veldig sterkt. Ja, hagen holder på å gro og bli grønn , så denne sommeren MÅ hagen være ferdig. I tillegg har vi planer om en stor platting bak huset også. Så deilig det vil bli! Men alt tar sin tid, så det er bare å smøre seg med tålmodighet. En ting er ihvertfall klart, og det er at jeg ønsker utebursdag til Vesla i år, og hun har ikke bursdag før 16 august. Så vi har god tid sånn sett, selvom jeg vil at hagen skal bli ferdig mye tidligere enn det, eller helst i går. Men som jeg har lært meg etter at vi bygde dette huset, er at ting tar tid.

Planen videre idag er å brette klær. Haha! Så spennende, ikke sant ? Jeg har en hel haug av klær som må brettes, så jeg får vente til solen har gått ned før jeg gjør noe med det. Hvis ikke noen av dere melder dere frivillig til å komme å brette for meg ?

Ha en fin søndag videre dere ! 

3 Comments:

 1. jannicke - Jattes.net

  Så flott veranda dere har, skikkelig deilig sommervær de siste dagene ja – vi får bare nyyyte det mens vi har det :))

  Håper du får en fin uke,
  Klemmer fra Jatte!:)

 2. vigdiswiggen.com

  Så herlig stor veranda dere har! Så godt å ha plass til så mye hagemøbler! Hvor er møblene fra forresten?

 3. Så fiint du har det på verandaen:) Skal kjøpe meg nye rottingmøbler og har litt lyst på hvite, hvor har du kjøpt dine, de var kjempefine:) Kos deg i sommervarmen:))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge