På vårt kjøkken

Hei dere ! 

Det er en liten stund siden det har vært interiørblogging. Jeg er jo så glad i interiør, som mer og mer har blitt en av mine hobbyer. Men min interesse for interiør har nok vokst i takt med husbyggingen vår, deretter har interessen bare blitt værende. Interiør er for meg ganske viktig og ikke minst gøy.

Kjøkkenet vårt er jeg kjempe fornøyd med. Det er passelig stort og romslig.

IMG_2285

 

Har massevis av benkeplass. Her er det plass til å søle og rote endel.

IMG_2283

Kjøkkenet er MIN plass, og jeg må jo innrømme det at jeg synes det er gøy å stå på kjøkkenet.

IMG_2300

Derfor er det også så viktig å være fornøyd med dette rommet.

En ting vi ser for oss å bytte ut er kjøkkenstolene. De er flotte, men de passer ikke helt inn. Det er arvegods fra mine oldeforeldre, og de betyr endel for meg. Likevel så er de veldig feil for stilen vi kjører i huset, så jeg har igrunn lyst på hvite enkle kjøkkenstoler. Disse stolene som vi har arvet ser jeg for meg å pusse opp, en gang vi har tid til overs, og er ferdig med hele huset.

Nå skal det sies at dette kjøkkenet er vel det som blir mest rotete og skittent i løpet av kortest tid. Her har vi Lillebror som spiser med hele kroppen, og en hel familie som spiser hver eneste dag, i tillegg er jeg og Mannen noen rotekopper begge to. Så det hadde nesten vært morsomt å vist dere et bilde etter en hel dag. Det er virkelig ille! Men jeg trøster meg med at det er slik det er å være en normal familie med små barn. Man må regne med rot, søl og kliss. Slik er livet! Derfor er det jo nokså godt å bare shine opp kjøkkenet, og forevige minnet med noen bilder som dette. Hihi!

Ser deres kjøkken også ut som andre verdenskrig etter en dag ? 

 

8 Comments:

  1. Sååå vakkert kjøkken dere har. Hele huset også forresten. Vi står med kjøkkenmontering disse dager. SOM jeg gleder meg til å få det opp og ta det i bruk! KLEM!

  2. Du har et absolutt nydelig kjøkken. Det er helt fantastisk. Skjønner godt at du liker deg der! 🙂

  3. Så koselig! Jeg elsker de enkle og klassiske kjøkkenene 😀

  4. Å shitt, jeg er forelsket i kjøkkenet ditt. Så nydelig det er ! Er så misunnelig på alle som har god plass på kjøkkenet. selv har jeg en LITEN benkeplass, og skriker etter mer. Hadde vi funnet drømmehuset hadde det allerede vært kjøpt, men det er vist lettere sagt enn gjort. Vi finner ingenting vi liker ! :S

    • Dere får kanskje bygge da ? 🙂 Hihi! Vi var lenge på husjakt, men endte opp med å bygge istedenfor. Fant INGENTING 🙂 Tusen takk , Rebekka 🙂

  5. Jo, men det er lettere sagt enn gjort det og. For vi finner ingen tomt vi liker! 🙂 haha
    *kresen* 🙂 Men finner vi den tomten vi vil ha/huset vi vil ha slår vi nok til med en gang ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge