PÅ SOVEROMMET VÅRT

Hei dere !

Idag tenkte jeg å vise dere vårt soverom. Jeg vurderer sterkt å forandre litt smått på det nå. Jeg synes det er enkelt og fint, men jeg som er litt glammy, kunne kanskje tenkt meg litt mer glam på soverommet. Kanskje med en flott sengegavl og noen paljettputer? Jeg har igrunn alltid ønsket meg en himmel også, men dessverre blir det vanskelig med skråtak.

IMG_4390_2

IMG_4381

 

 

Vi har malt den ene veggen  i en gammelrosa og dus farge. Den er egentlig veldig fin. Den gir også rommet et litt lunere inntrykk. Ellers er det et veldig lyst rom, slik som det meste er i huset her. Maleriet som henger på veggen er malt av Hobbyvimsa.

Ellers idag skinner solen, jeg har skiftet på alle sengene og vi skal senere gjøre oss klare til en liten tur ut i skog og mark. Det skal bli deilig!

PS! Jeg har laget en egen Facebookside når det kommer til Forever Living produktene som jeg selger. Den finner du HER. 

Ha en strålende søndag!

10 Comments:

 1. Så flott dere har det:)

 2. Latte&Lullabies

  Du har et kjempefint soverom 🙂

 3. frugravningen

  Deilig med lyst soverom. Vi byttet jo soverom rett før jul, så for øyeblikket er det litt rotete der inne. Men vi skal jo bare sove der. så for øyeblikket prioriterer vi bad. Og det koster.

  • Ja, soverommet er et typisk rom som fort kan bli litt nedprioritert. Men jeg synes det er så deilig å legge seg i et fint og ryddig rom. Men som du sier, så skal man bare sove der 🙂

 4. Veronica Foldnes

  Kjempe flott soverom 😀

 5. Inastamnes.blogg.no

  Det var et veldig fint soverom, er så gøy med interiør. Vi bare leier så er begrenset hva vi kan gjøre, så gleder meg masse til å få mitt egent sted! 🙂

 6. Hei høpp søta:)

  Takk for fin fin reklame:)

  Helt enig føler meg super happy når solen
  titter frem,og full av energi.Solen gjør virkelig
  noe med kropp å sinn:)Merker det på barna også.
  Tobben sa at denne familien er ikke vinter mennesker,for
  vi våkner virkelig til nå på våren:)

  Klem -L-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge