På SoMe Greet (bloggevent)

En gang må være den første. 

Jeg har gått ut av komfortsonen min, for er det noe jeg har unngått i det lengste, så er det nemlig bloggtreff. Nå kastet jeg meg uti det, og reiste sammen med to venninner , Tina og Linda ( Hobbyvimsa). Linda har vært på bloggtreff tidligere, mens for meg var det her helt nytt. Dette er et bloggtreff, planlagt fra A – Å av Fabelaktig og Lise fra Festfabrikken. To utrolig flotte damer, som kan sakene sine.

Bloggtreffet var i Brevik, og vi kunne virkelig ikke vært heldigere med været. Solen stod høyt på himmelen, og ga den perfekte sommerfølelsen.

somegreet//foto: Hobbyvimsa

Dette er utenfor Festfabrikken. Vi var så heldige å få handle der inne til en fin pris. Det er jo som å gå i en «voksengodtebutikk», når man er i Festfabrikken. Har du aldri vært der, anbefaler jeg dere til å ta turen til Brevik. Kombiner det med en softis på brygga, på en solskinnsdag.

somegreet2//foto: Hobbyvimsa

 

Etter bobler og mingling fra vi kom, var det ut på båttur til Sandøya. Guri land, så fantastisk det var ute på havet. Så var det bare å komme seg på land, for der hadde de gjort klart til «beachparty» for oss, med loff og ferske reker.

somegreet3//foto: Hobbyvimsa

Herlige Hawaiijenter på beachparty på Sandøya.

somegreet4//foto: Beate Hemsborg

 

 

somegreet5//Foto: Beate Hemsborg

 

 

somegreet6//Foto: Beate Hemsborg

Bildene taler stort sett for seg selv også. Det var en superhyggelig dag, med et perfekt vær. Utrolig mange flotte, hyggelige mennesker som vi ble bedre kjent med. Denne dagens stikkord er latter, gøy, spennende,bobler, voksenslush, sol , popcorn og goodiebags.

Vi er klare til neste år også vi!

 

2 Comments:

  1. Det var helt supert. Så utrolig koselig. Og veldig hyggelig å møte deg. Og alle de andre også selvfølgelig. Jeg er også veldig klar for neste årstreff. Hi hi. Håper jeg får plass da også,

  2. Så koselig, været så bare fantastisk ut. Her i Nord-Norge er det kjempekaldt og høsten ser allerede ut til å gi slipp til fordel for vinteren.. Jaiks! Du var kjempefin forresten, artig å se e annet smykke en perlesmykke! 😉 Fina!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge