PÅ NYE EVENTYR….

…. i eventyrfabrikken.
Siden det er vinterferid, og barna har spurt ekstremt mange ganger, ble det derfor tur til eventyrfabrikken idag. En stor lekepark i sentrum, som nærmest er utformet som et lekedrømmeland for barn. Barna elsker stedet, mens jeg ikke er like fan. Haha, men alt for barna.

Heldigvis er det trådløst nett her, og jeg har tatt med MacBooken, noe å skrive på, og med. Energidrikken er fortært, og proteinbarene ligger klare til meg, hvis magen rumler. Så da er det ikke så værst å være her for meg likevel.

IMG_7082.JPG

Dessuten er barnas fjes fulle av smil, og det viser at de setter så pris på å være her. Det varmer et mammahjerte. Blant slagene her, sitter jeg å jobber. Businessen kan man jo ta med hvor enn man vil. Så på slike dager som dette, er jeg ekstra takknemlig for det. Noen mener man ikke kan få i pose og sekk. Men jo, jeg nyter synet av lykkelige barn , de vet at jeg er her i nærheten, og jeg får jobbet mellom slagene.

Akkurat slik jeg har drømt om å ha det, slik har jeg det nå.

Nå roper barna ; «mamma , mamma, se på meg nå», mens de klatrer , hopper og ler.

Så jeg får legge fra meg dette litt, og gi dem min oppmerksomhet.

Ha en strålende dag dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge