PÅ ME&I PARTY

Hei dere!
Jeg titter raskt innom midt i morgenkaoset. Jeg var på ME&I party igår, og fikk shoppet litt til barna. Det er klær av utrolig god kvalitet, som også er stilige. De hadde mye fint, og jeg endte opp et dødstøft antrekk til Lillebror med sau på stompen. Vesla fikk en deilig «yogabukse» i lys rosa. Begge fikk tøffe luer i tillegg. Gleder meg til å vise dere det når det ankommer.

20140321-084326.jpg
Dere må tåle litt dårlige bilder idag, siden jeg ikke hadde med speilrefleksen.

20140321-084414.jpg

20140321-084433.jpg
Det var også fine klær til voksne der. Jeg har ingen erfaring med det selv, men jeg har hørt mye bra.
Jeg har kun erfaring med barneklærne, og de er helt supre. Klærne jeg kjøpte var også i økologisk bomull, noe som gjør bomullet ekstra mykt etter min mening.

Har du vært på ME&I party før ?

2 Comments:

  1. Utrolig gode klær super fornøyd med de jeg har kjøpt:)

    God helg snuppers!!

    Klem Linda

  2. Hei:)
    Elsker klærne jeg også! Har handlet i de 7 siste kolleksjonene :p I dag hentet jeg pakke på poste igjen:) Hihi!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge