PÅ MED UNIFORMEN

God dag dere!


Enkelte dager føler jeg at jeg tar på meg en uniform. Alltid perleøredobber og perlesmykker, nesten uansett hva jeg har på meg. Det er så rart hvordan man automatisk går i den samme trakter dag for dag. Håret løst og de samme smykkene dag for dag. Det plager meg heller ikke, men jeg har tenkt på det noen ganger at jeg kanskje bør variere litt mer? Samtidig tenker jeg at jeg trives med det, og at det da ikke er nødvendig.
Hvem vet, kanskje jeg en dag blir så utrolig lei perler , at jeg kaster alt sammen. Haha! For øyeblikket får jeg aldri nok, og slik har det vært i mange, mange år.

20140611-104820.jpg

Jeg har forresten vært hos min kjære venninne og frisør, som har hjulpet meg med sommersveisen. Plutselig ble jeg blond. Blondes have more fun? Jeg vet ikke. Jeg tror vel at man har det ikke mer moro enn hva man lager selv. Uansett så var det godt med en forandring. Det trenger vi alle en gang i blant. Nå gjelder det å kure håret, for det har gått igjennom noen behandlinger gitt.

Jeg er ihvertfall kjempe fornøyd med sveisen, men det er mulig vi skal småjustere litt på håret. Venninnen min er ihvertfall verdens beste frisør, og jeg blir alltid så fornøyd når hun hjelper meg med håret.

Nå skal jeg jobbe litt på mitt herlige hjemmekontor. Jeg føler meg så heldig som kan det.

Ha en fin dag dere !

2 Comments:

 1. Du kler nå perler veldig godt da, så skjønner godt at du bruker de 🙂

  Ble veldig fin på håret også! Det er herlig med litt lysere, hvertfall nå på sommeren.
  Jeg er så heldig at jeg har to kusiner som er frisører, så jeg fikk lagt inn noen striper rett før 17. mai.

  Kose deg på kontoret i dag da. Her er det fri, og bakedag. Bestevenninnen min fikk en liten baby på fredag, så tenkte å overraske henne med hjemmebakt brød (hun la inn en bestilling før fødselen).

  Ha en flott dag!
  Klem fra Christine

 2. Skjønner godt at du bruker perler. Det kler deg 🙂 Jeg har også begynt å bruke mer perler til mannens store glede, han liker så godt når jeg har det på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge