På jakt etter loppemarked

Jeg er for tiden på jakt etter loppemarked å gå på. Her i distriktet tror jeg det nylig var et, som jeg ikke vite om før ETTER det hadde vært. Det er jo typisk. Neste vet jeg ikke når er. Jeg synes internett har lite informasjon om loppemarkeder generelt, så jeg får speide litt i avisen. Jeg har lyst å komme over ulike skatter jeg kan ha med på flyttelasset til det nye huset. Det siste året har jeg blitt mye mer interiørfrelst, og har derfor lyst å forandre litt på stilen. Ihvertfall gjøre den mer gjennomført. På loppemarkeder så finner man så mye rart og fint, til en pris som man ofte kan synes er latterlig. Derfor så vil jeg så gjerne reise på et loppemarked N Å !
Vet du om et loppemarked i nær framtid i Telemark? 
Forresten, jeg tror jammen jeg skal ta meg en tur på Fretex imorgen for å kikke litt jeg. 
Her har dere forresten meg, for de av dere som ikke vet hvem jeg er. 

4 Comments:

  1. Hei:)
    Jeg synes personlig at Fretex ikke er bra, og det er ikke spesielt rimelig heller. Man får ingen gode, billige kupp der lengre 🙂 Men Helland og Hylland, også kalt skrot tor i skien, ved Jernabanestasjonen ca. er supert, kommer inn nye ting hver dag:) Funnet noen skatter der selv, til ofte noen hundrelapper men også gratis:) Alt fra melkespann, vinballonger til sminkeskap m/speil:)

  2. 29 mai på åfoss så jkeg det skulle være loppis 🙂

  3. Hei – for å svare på spørsmålet ditt om statistikk først; jeg vet ikke annet enn å registrere bloggen på blogurat. Søk på blogurat, og opprett en konto der.
    Men hvis du finner ut hvordan man får sånn statistikk som på blogg.no, gi meg gjerne beskjed :=)

  4. Lite å finne på Fretex i PG synes jeg. Men fant en veldig fin retroinspirert kjole, og noen norgesglass. Sjekk ut http://www.loppemarked.info 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge