PÅ EN SKIKKELIG SMELL

For en nydelig, nydelig dag. Været kunne ikke vært bedre. Så i solskinnet reiste jeg å traff venninnen min som har bursdag idag (gratulerer med dagen, vennen) sammen med mange flere på kafè. Så deilig , og så koselig å se henne igjen.

 

DSC00097

 

Det var godt å få luftet seg litt også, så mannen var hjemme med barna. Når jeg var på vei hjemover hadde ikke han tenkt på middag en gang, tiltross for at klokken var rundt middagstider. Mannfolk altså!Så jeg fikk han til å fyre opp grillen, og så reiste jeg innom en butikk og kjøpte litt grillmat. Det er jo trossalt sommer ute, og som jeg elsker det. Hva er det med sol og godt humør da ? Jeg blir så glad av det.

DSC00100

 

Nå har vi fått testet ut den nye grillen vår noen ganger også, og vi er knallfornøyde. Vi byttet ut fra gass til grill for en god stund tilbake. Men nå kjøpte vi oss en ordentlig kullgrill som kom best i test i en grilltest med gass og kullgriller. Den er super, og vi synes maten desidert blir best med kull.

DSC00102

 

 

 

Deilig mat ,og tror dere ikke at jeg har gått på en smell da ? Jeg klarer slettes ikke å la vær å kose meg med god mat og drikke når det er blå himmel og sol midt på himmelen. Jeg var igrunn godt i gang med detox, men så blir jeg så fristet. Kanskje jeg ikke har så bra selvkontroll. Hvem vet ? Men jeg lever i nuet og velger å kose meg der og da. Jeg er uansett i godt humør, og føler kroppen henger ordentlig godt med i disse dager. I LOVE IT ! Så da klarer jeg rett og slett ikke å la vær å nyte dagene til det fulle.

Nok om meg og mitt, nå skal barn legges, og solskinnsværet skal nytes med litt cider i glasset. Jepp, jeg klarer ikke å la være!

 

 

3 Comments:

  1. Sommerdager er deilige 😀 Hva heter grillen deres? Vi jakter nemlig på ny!

  2. Jeg syns også maten smaker bedre på kulegrill. Vi har faktisk ikke anskaffet oss en eneste gassgrill ennå. Men vi kommer nok til å gjøre det, for det er jo fordeler med å ha det også. Kjekt å ha iallfall to, for vi kan bli ganske mange på grillmiddag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge