PÅ EGNE BEN

Hei dere ! 

Som jeg har nevnt til dere, og kanskje en av grunnene til at jeg har vært en dårlig blogger er fordi jeg har hatt utrolig mange tanker i det siste. Det er mye som skjer i livet mitt, og en ting er det at jeg nå står 100% på egne ben med Forever Living. Mange skjønner ikke helt hva det går ut på, og noen lager seg sine egne oppfatninger , meninger og idèer. Det er helt greit, og det skal man respektere.

Jeg er stolt av hva jeg har fått til på denne korte tiden, og er det noe jeg har funnet ut, og bevist for meg selv så er det det at alle starter på samme nivå, alle har et likt utgangspunkt, og alle kan tjene penger på dette her. Det er ikke om å gjøre å tjene mest mulig og bli rikest mulig, men det som er viktig er at man liker det man driver med og ikke minst at man får betalt for innsats. Jeg har utviklet meg selv på ekstremt mange områder. Fra å bry seg om hva alt og alle tenkte om meg, og om hva jeg gjorde, bryr jeg meg mye mindre om det nå. Jeg fokuserer 100% på mine mål, for jeg har skrevet ned flere store mål i kalenderen som jeg er sikker på at jeg når hvis jeg fortsetter det samme fokuset.

Jeg satte meg som mål å bli manager innen 15 juni, men ble det i midten av mai, en måned før tiden. Jeg satte meg mål om å klare å få bilbonus i august, men jeg klarte det jammen meg i juni. Det er helt utrolig! Livet vårt har blitt forandret etter jeg startet med det her. Fra å være mye syk og måtte bekymre seg mye for økonomi, til å faktisk kunne unne seg det meste man vil ha med god samvittighet. Fra å ha «ingenting», til å idag ha et eget firma, regnskapsfører, et ordentlig hjemmejobbkontor i kjelleren er helt utrolig å tenke på.

DSC01558

Dere lurer kanskje på hvorfor min jobb er givende ?

Ja, jeg er sikker på at det er mange som lurer. For i Norge er det få som vet hva et network marketing selskap er, og lager sin egen konklusjon uten å vite nok om emnet. I USA er det ganske utbredt, og som Donald Trump har uttalt selv, så ville han jobbet i et network marketing selskap hvis han idag skulle startet på nytt av. Min jobb er givende fordi den er sosial. Jeg har fått utrolig mange nye bekjentskap og venninner som jeg snakker med hver eneste dag. Vi har humor i jobben , og JEG er så heldig at jeg får hjelpe dem opp og frem. Det er mennesker som ønsker å være hjemme med barna, det er mennesker som ønsker å slippe tidsklemma, det er mennesker som ønsker bedre økonomi, det er mennesker som ønsker å prøve noe nytt, det er mennesker som vil ha større frihet, eller så er det mennesker som sliter med helsen slik som meg selv. Jeg får hver dag bidra med at de kommer et skritt nærmere det store målet sitt, eller at de i det hele tatt når sine mål. Jeg veileder, motiverer, tenker ut nye planer og er med på veien. Sist det var ei jente i teamet som nådde målet sitt, gråt jeg foran pcskjermen. Det høres dumt ut, men det handler om at man også blir veldig følelsesmessig involvert, rett og slett fordi man unner andre en lys fremtid på grunn av ulike utfordringer som gjør hverdagen deres vanskelig.

I tillegg har jeg fått så utrolig mye hjelp av produktene våre, og det har også mine kunder. Jeg får tilbakemeldinger nesten hver dag om forandringer i deres hverdag , og ALT takket være våre produkter. Da kan man ikke annet enn å smile og være fornøyd med det.

Jeg har virkelig funnet det rette for meg, nemlig å kunne hjelpe andre, å kunne ha friheten til å velge når og hvor jeg vil jobbe og tilrettelegge alt etter dagsform og familieliv.

Idag sitter jeg her i stuen som dere ser på bildet. Jeg varierer med hvor jeg sitter å jobber. Av og til er jeg på kafè med kollegaer, av og til er jeg på kontoret, ute eller her i stuen. Det varierer. Hvis jeg er dårlig ( noe jeg er sjeldnere enn før) , da ligger jeg sånn henslengt på sofaen med pcskjermen på fanget. Eventuelt tar jeg meg helt fri. Og det er akkurat dette jeg vil kalle drømmejobben.

Og jeg, JEG kan krysse av hvit bil på ønskelisten min. For den har jeg jo fått nå. Hihi! Jeg har noen flere ting på listen jeg håper å få krysset av i 2015. Så jeg har en spennende fremtid i møte.

“If you are a person with big dreams and would love to support others in achieving their big dreams, then the network marketing business is definitely a business for you. You can start your business part-time at first and then as your business grows, you can help other people start their part-time business. This is a value worth having – a business and people who help others make their dreams come true.” — Robert T. Kiyosaki, Entrepreneur and Author

6 Comments:

 1. Cecilie - Deutroligearene.blogspot.no

  Stå på!
  Du kommer til å nå alle dine mål bare du går all in.
  Du er dyktig i ditt fag og produktene er gode 🙂

  Klem fra meg

 2. Flinka 🙂
  Og jeg er så stolt av deg etter å ha «kjent» deg i noen år <3
  Målene dine klarer du.
  Klem Bjørg.

 3. SiljeMerethe - Trebarnsmamma, Interiør & Bryllup

  Kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt det bordet? jeg elsker det 😀 svar meg gjerne på mail, da det er vanskelig å få med seg svar på kommentarer ^^,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge