På barseltreff

God kveld dere ! 

Trilleturer, barseltreff og babykos er mye av det dagene mine går til nå i permisjonstiden. Jeg storkoser meg med baby i hus, og det er så utrolig koselig med den fine gjengen i barselgruppen. 
Lillebror blir kjent med de han skal gå på skole med og mammaene får skravlet og kost seg.
Her ser dere noen av søtnosene som er i barselgruppa. Herlige små, søte jenter og gutter. 
Lillebror er litt satt ut av alle barna. Så han ligger bare og observerer litt usikkert. 
Men alle vet vel at han også kan være en sjarmør ? Bare se hvordan han flørter. Nusselige ! 
Jeg setter pris på denne barselgruppen, og jeg vet at Lillebror kommer til å gjøre det han også. Han er ikke helt begeistret enda, i og med at han sikkert synes det er litt skremmende med alle de barna. Så idag etter barseltreffet sov han i over tre hele timer, noe som er veldig uvanlig til å være han. 
Dagen var bare helt super, utenom at jeg måtte stresse livet av meg idag til morgenen. En sjelden gang iblant leverer Gubben Vesla i barnehagen, og da får meg og Lillebror ligge litt lenger. Noe som resulterte i at vi stod opp 09.30 og måtte gjøre oss klare på en liten time før vi måtte avgårde på barseltreff. Men fytti så godt det er med slike late morgener,  bare ikke så godt å stresse etterpå da. 
Jeg synes igrunn dagene med Lillebror bare blir bedre og bedre.  Jeg nyter hvert sekund, hvert minutt, og hver eneste dag med han. Denne tiden er bare helt magisk, og jeg gjør alt jeg kan for å stoppe tiden. 

Er dere i noen barselgruppe ? 

4 Comments:

  1. Kos;)søte barNa:)

    Klem -L-

  2. Så herlig 🙂 Heldig du som har barselgruppe !
    Eg vet ikkje om noe sånt, og hs har ikkje anbefalt noe heller 🙁 Syns det er trasig ! Hadde ingenting sånt med Liam heller :(:(

    • Så synd som ikke er i noen barselgruppe. Jeg setter skikkelig pris på den jeg er i, og synes absolutt alle burde få et tilbud om det. Men spør helsesøster da ? Det er jo faktisk hun som skal fikse det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge