OVERVELDET

God dag!
Ferie igjen på oss. Nå bærer det oppover til Lårdal, for imorgen er det dåp for ei lita prinsesse som vi er så heldige å være faddere for.

20140719-121032.jpg

Vi tar selvfølgelig å kjører min nye konebil. Jeg var så heldig å få meg ny hvit bil igår. Skikkelig snerten, og veldig meg.

20140719-122225.jpg
En hvit liten bmw, med alt tenkelig utstyr. Jeg sier bare WOW! En ting jeg kan si er at jeg er overveldet over alt som har skjedd siden jeg ble forhandler for Forever living. Det var dette eller 100% ufør. Det var fra å ha en økonomi som gikk akkurat, eller dette. Jeg har gjort det så bra, så nå har jeg fått bilbonus. Å få en bil som Forever Living betaler ned på, er helt utrolig. Jeg er så overveldet av lykke og glede. Dere aner ikke alle disse følelsene og tankene jeg sitter inne med om dagen. Alt jeg kan si nå er at jeg er takknemlig! Takknemlig for at jeg fant dette, samtidig som jeg vet at jeg ikke er heldig. Fordi jeg har valgt alt dette selv, jobbet for det og gjort alt i min makt for å klare det. Helsen er fortsatt like på topp for jeg drikker aloe vera og jobber hjemmefra. Dette er toppen for meg!

Nok om det, nå må jeg hive meg rundt å pakke med meg bunader og det som er.
Vi «snakkes»!
Ha en fin lørdag!

One Comment:

  1. Så godt å høre 🙂 🙂 Hjertet mitt slår krøll av bare glede fordi formen din har blitt så utrolig bra 🙂 og for en tøff bil du har fått deg 🙂 🙂
    Ha en koselig dåp.Her pakkes det .Reiser til Kypros mandag med gode venner,og vi skal bare kose oss med masse god mat og drikke og en haug med bading.Håper jeg takler varmen.
    Klem Bjørg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge