OVERSKUDD KOMMER IKKE PIRKENDE PÅ SKULDRA DI

Hei dere ! 

Her går dagene unna. Jeg har vært i en ekstremt dårlig forfatning. Jeg har ligget mye på sofaen og har syntes veldig synd på meg selv. Jeg var sikker på at hele kroppen min skulle bryte sammen , og har hatt endel vondter. Men så gikk det et lys opp for meg. Hallo, hva er det egentlig du driver med,Eva ? Ligge på sofaen på denne måten, og tro at livet går under fordi du har så vondt ? Medisinere meg ned og tro at et mirakel vil komme å gjøre alt så mye bedre? Puh, det er ikke sånn det fungerer. Man må jobbe for ting selv. Så jeg bestemte meg rett og slett for å reise meg opp fra sofaen, ta på meg treningsklær og hive meg uti det. Vondt skal vondt fordrive var det en som sa til meg. Så denne uken har jeg rett og slett fått kommet skikkelig i monstermodus igjen, med tung styrke, intervaller og yoga. Alt må prøves for å få overskudd igjen, og jeg er av den oppfatningen at det må jobbes med. Overskuddet kommer ikke pirkende på skuldra di, og spør om den skal komme tilbake i kroppen din igjen. Den må jobbes for.

IMG_4370

Så nå er jeg endelig i gang igjen. Vondtene kommer og går selvfølgelig, men jeg er så sikker på at mitt fokus på treningen hjelper meg mye. Jeg kjenner energien har kommet krypende tilbake igjen, og det hjelper mye når det kommer til å håndtere smerter og til å ha en god hverdag.

I tillegg har det skjedd mye bra her i huset. Jeg fikk plutselig en fin overraskelse økonomisk her om dagen, i tillegg så vant jeg et opphold på Kragerø spa. Gjett om jeg allerede har booket oppholdet og gleder meg som et barn. Det skal bli så romantisk. Det neste som gjenstår er å få barnevakt. Men det ordner seg nok.

Til tross for litt ymse form, så må jeg jo si at jeg føler livet smiler til meg om dagen. Nå er det slik at Lillebror allerede blir 2 år til fredagen, så jeg er i full gang med å planlegge bursdagsfeiringen hans. Hvor ble det av babyen vår ? 

Nå skal jeg hive meg i dusjen etter en bra treningsøkt. Jeg måtte kjøle meg litt ned foran macen her litt først.

Ha en fin søndag dere ! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge