OVERAKTIV HJERNEVIRKSOMHET 

Hallo bloggen. Neida. Joda.

For en lang natt det har vært. Hvorfor i alle dager må hjernen overarbeide på nettene ? Det er da jeg får alle mine ideer, alle mine kreative tanker, alle mine analyser av mennesker og hendelser og igrunn alt som handler om overaktiv hjernevirksomhet. Det er utrolig deilig, slitsomt, trist, vondt, bra og herlig, alt på en gang ganske ofte, men det kommer jo an på hva som tar mest plass i toppen. Etter en god stund med overaktiv hjernevirksomhet blir jeg veldig oppgitt over meg selv, og forsøker å tvinge meg til å sove. Det ender som oftest med at jeg ikke får sove, og heller ligger å vrir meg i endeløse timer. Det er så teit! Men sånn er det nå, og jeg prøver å finne en balanse for hvordan jeg kan begrense tankene mine på nettene, slik at det ikke går så hardt utover søvnmengde. 

Heldigvis blir jeg jo stort sett reddet. For hadde det vært slik at jeg måtte ha vært på jobb 08.00 et eller annet sted, hadde jeg vært totalt ødelagt. Så på en måte er det greit å «reise» litt på nettene, så lenge jeg får hentet meg inn igjen senere. Slik som idag tok mannen å leverte barna (heldigvis), så jeg kunne ligge å dra meg. Bare synd jeg våknet så tidlig. For jeg kjenner det er et stort behov for å ta igjen litt søvn nå. 


Heldigvis har jeg min bestevenn kaffe og argi+ kosttilskuddet som gir meg endel mer fart i stumpen de dagene jeg føler meg så trøtt som idag. 

Nå skal jeg sette meg ned på kontoret mitt, ta med meg nok en kaffekopp, og få en oversikt over ganske mye. Siste dag av måneden idag, som betyr at mange i teamet jobber hardt for å oppnå sine mål. Gleder meg til å sette meg ned, og få en ordentlig oppdatering på det. 

Ha en strålende dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge