OPPUSSINGSPROSJEKT KJØKKEN 

Hei dere! 

Hjelpes, nå begynner jeg å bli lei av å bo i et flyttekaos. En måned med venting på benkeplaten, som endelig kom igår. Lykken var stor når Bring kom kjørende mot huset. Lykken var enda større når jeg så hvor flott det var med valget av en underlimt vask. Men lykken ble knust når vi fant ut at benkeplaten manglet hele 61 cm. Det er endel centimeter, så her gikk det heller ikke an å trikse og mikse det til. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg begynner å bli lei restaurantmat og grilling. Jeg gleder meg uendelig til å få kjøkkenet på plass. Nå venter jeg på telefon fra Elkjøp for å se om de kan komme med en løsning. Jeg venter i spenning, og føler meg temmelig irritert over den grove feilen som har blitt gjort her.

Her ser dere benkeplaten og hvor mye det er som faktisk mangler. Håper virkelig vi får en telefon med noen trøstende ord her.

Forutenom en lykke som braste i tusen biter igår, så går flyttekaoset forhåpentligvis snart mot slutten. Det er slitsomt å flytte, spesielt fordi jeg trenger struktur rundt meg for å få struktur inni meg. Jeg vet det blir bra tilslutt, så akkurat nå fokuserer jeg så godt jeg kan på akkurat det. 


Enn så lenge er flisene til kjøkkenet kjøpt inn, og de er hvite som på bildet over. Det kommer til å bli rålekkert, også med tanke på kombinasjonen med ventilatoren jeg har kjøpt som ser helt nydelig ut. Det har blitt lite bilder til dere under oppussingen, men det kommer når sluttresultatet begynner å nærme seg. 

Enn så lenge får jeg håpe telefonen fra Elkjøp er rett rundt hjørnet, så denne grove feilen kan bli oppklart. 

Ja takk til et ferdig kjøkken! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge